Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Aanbieding

Acrylaat Opaal 3 mm 1345 x 250 mm

Reeds voor u op Maat Acrylaat Opaal 3 mm 1345 x 250

Plexiglas Kopen


U kunt al uw Acrylaat bij ons ook gewoon op maat bestellen.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 12,38

Special Price Excl. BTW: € 8,45 Incl. BTW: € 10,23

Productbeschrijving

Details

Acrylaat Opaal

Dit product is een geëxtrudeerde Kunststof, Andere benamingen zijn PMMA, XT etc Niet geschikt balkon en balustrades. Gebruik dan Polycarbonaat!

Acrylaat Bewerken

Wij kunnen Acrylaat Opaal voor u bewerken. Bel even voor de mogelijkheden of kijkt u in het lijstje hieronder.

Acrylaat Zagen

Wij zagen uw materiaal gratis voor u op maat. Mocht u zelf willen zagen kan dit natuurlijk. Gebruik dan een zaagblad met zeer kleine tandjes bv een ijzerzaagblad. Denk er om....niet met te grote snelheid of toeren zagen. Ronde vormen of andere modellen die niet recht of vierkant gezaagd moeten worden is uiteraard mogelijk, kijkt u dan bij laseren of frezen.

Acrylaat Buigen

Acrylaat laat zich goed buigen. Zo maken wij folderstandaards, monitorverhogers, en veel meer.

Acrylaat Boren

Zelf kunt u dit product prima boren. U neemt een ijzerboortje en boort met lage toeren eenvoudig door het materiaal heen. Tip! gebruik schilderstape op de plek waar u wilt boren zodat de boor niet van het materiaal glijdt. Wij kunnen natuurlijk ook voor u boren. Vraag naar de mogelijkheden.

Acrylaat Frezen

Een frees is een soort van boorkop die zowel van boven als naar beneden gaat en van link naar rechts beweegt. Wij hebben de beschikking over een frees met een bed van 2000 x 3000mm. Vragen bel gerust. 

Acrylaat Laseren

Veel kunststoffen kunnen niet gelaseerd worden, en sommige kunststoffen wel. Met een laser wordt een vrije vorm uit kunststof gesneden (door een laser). Vragen? Bel gerust.

Acrylaat Polijsten

Als wij u kunststof leveren is er de mogelijkheid dat wij dit voor u polijsten zodat de randen mooi gaan glimmen en net zo transparant of gekleurd zijn als de plaat zelf. Bel voor de mogelijkheden.

Acrylaat Verlijmen

U kunt Acrylaat het beste verlijmen met Chloroform. Chloroform is niet makkelijk verkrijgbaar en alleen geschikt voor de professional. Voor het verlijmen verkopen wij ook geschikte lijmen die minder agressief zijn.

Acrylaat Eigenschappen

Thermische geleiding 0,07—0,21 W/m.K Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K Verwerking punt 80- 110 graden vervorming temperatuur 150-180 graden Slag sterkte 16 KJ/m2 Massa dichtheid 1190kg/m2

Grondstoffen Acrylaat

Aceton, methanol, waterstof cyanide en zwavelzuur. Wilt u meer gevens ontvangen belt u ons dan even.

Onze andere producten  Heldergekleurdgekleurd doorzichtingzwart/witAcrylaat spiegelAcrylaat matprismapolycarbonaat. of een foto op Acrylaat

Brandnormering Acrylaat is opvraagbaar