Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Aanbieding

Plexiglas Opaal 4 mm 210 x 160 mm

Reeds voor u op Maat Plexiglas Opaal 4 mm 210 x 160

Plexiglas Kopen


U kunt al uw Plexiglas bij ons ook gewoon op maat bestellen.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1,61

Special Price Excl. BTW: € 1,10 Incl. BTW: € 1,33

Productbeschrijving

Details

Plexiglas Opaal

Dit productis een geëxtrudeerde Kunststof, Andere benamingen zijn Acrylaat, PMMA, XT etc Niet geschikt balkon en balustrades. Gebruik dan Polycarbonaat!

Plexiglas Bewerken

Wij kunnen plexiglas helder voor u bewerken. Bel ven voor de mogelijkheden of kijkt u in het lijstje hieronder.

Plexiglas Zagen

Wij zagen uw materiaal gratis voor u op maat. Mocht u zelf willen zagen kan dit natuurlijk. Gebruik dan een zaagblad met zeer kleine tandjes bv een ijzerzaagblad denk er om niet met te grote snelheid of toeren zagen. Ronde vormen of andere modellen die niet recht of vierkant gezaagd moeten worden is mogelijk kijkt u dan bij laseren of frezen.

Plexiglas Buigen

Plexiglas laat zich goed buigen zo maken wij folder standaards, monitor verhogers, en meer.

Plexiglas Boren

Zelf kunt u dit producten prima boren. U neemt een ijzer boortje en boort met lage toeren eenvoudig door het materiaal. Tip! gebruik schilder tape op de plek waar u wilt boren zodat de boor niet van het materiaal glijd. Wij kunnen natuurlijk ook voor u boren vraag naar de mogelijkheden.

Plexiglas Frezen

Een frees is een soort van boor kop die zowel van boven als naar beneden gaat en van link naar rechts beweegt. Wij hebben de beschikking over een frees met een bed van 2000 x 3000 Vragen bel gerust. 

Plexiglas Laseren

Veel kunststoffen kunnen niet gelaseerd worden sommige kunststoffen wel. Met een laser wordt een vrij vorm uit kunststof gesneden (door een laser). Vragen bel gerust.

Plexiglas Polijsten

Als wij u kunststof leveren is er de mogelijkheid dat wij dit voor u polijsten zodat de randden mooi gaan glimmen en net zo transparant of gekleurd zijn als de plaat zelf. Bel voor de mogelijkheden.

Plexiglas Verlijmen

U kunt deze Plexiglas het beste verlijmen met Chloroform. Chloroform is niet makkelijk verkrijgbaar en alleen geschikt voor de professioneel. Voor het verlijmen verkopen wij ook geschikte lijmen die minder agressief zijn.

Plexiglas Eigenschappen

Thermische geleiding 0,07—0,21 W/m.K Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K Verwerking punt 80- 110 graden vervorming temperatuur 150-180 graden Slag sterkte 16 KJ/m2 Massa dichtheid 1190kg/m2

Grondstoffen Plexiglas

Aceton, methanol, waterstof cyanide en zwavelzuur. Wilt u meer gevens ontvangen belt u ons dan even.

Onze andere producten  Opaalgekleurdgekleurd doorzichtingzwart/witplexiglas spiegelplexiglas matprismapolycarbonaat. of een foto op plexiglas

Brandnormering Plexiglas is opvraagbaar