Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Gekleurd Dekkend, vaste maten

Acrylaat Gekleurd Dekkend Aanbieding / Opruiming

Wij hebben een aantal veelverkochte maten Acrylaat extra laag voor u geprijsd. Wij hebben bij grotere opdrachten vaak restmateriaal over en dat zagen wij dan op bepaalde maten. Let op, bij deze Acrylaat producten die voor u al op maat gezaagd zijn, zijn er maar beperkte hoeveelheden beschikbaar. Wij zullen ervoor zorgen dat er met regelmaat nieuwe producten bij komen als wij weer rest materiaal hebben. Wilt u toch gewoon uw op maat product bestellen gaat u dan gewoon naar Acrylaat op maat. Dit kan natuurlijk gewoon in uw Kleur en ook in het Mat. Wij zagen het dan gratis voor u op maat. 

LET OP, DEZE PRODUCTEN WORDEN AANGEGEVEN IN MILLIMETERS!!

Opruiming van overige soorten Acrylaat en Polycarbonaat

We hebben naast de categorie Acrylaat Helder Opruiming, Gekleurd Dekkend Acrylaat op MaatAcrylaat Opaal opruiming en Polycarbonaat Helder Opruiming ook een categorie Acrylaat Zwart/Wit Opruiming. Wellicht vindt u daar uw gewenste product tussen.

Ander verwijzen wij u door naar de categorie Acrylaat Zwart/Wit op Maat

Wenst u uw Acrylaat of Polycarbonaat op maat gezaagd? We berekenen géén zaagkosten mits recht-toe recht-aan gezaagd. U betaalt alleen het materiaal wat u afneemt, en dat voor een eerlijke prijs! Acrylaat en Polycarbonaat op Maat