Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Spiegel, vaste maten

Acrylaat Spiegel, Opruiming

Wij hebben een aantal veelverkochte maten Acrylaat extra laag voor u geprijsd. Wij hebben bij grotere opdrachten vaak restmateriaal over en dat zagen wij dan op bepaalde maten. Let op, bij deze Acrylaat producten die voor u al op maat gezaagd zijn, zijn er maar beperkte hoeveelheden beschikbaar. Wij zullen ervoor zorgen dat er met regelmaat nieuwe producten bij komen als wij weer rest materiaal hebben. Wilt u toch gewoon uw op maat product bestellen gaat u dan gewoon naar Acrylaat op maat. Dit kan natuurlijk gewoon in uw Kleur en ook in het Mat. Wij zagen het dan gratis voor u op maat. 

LET OP, DEZE PRODUCTEN WORDEN AANGEGEVEN IN MILLIMETERS!!

Opruiming van overige soorten Acrylaat en Polycarbonaat

We hebben naast Acrylaat Spiegel óók de volgende soorten in de opruiming: Acrylaat Gekleurd Doorzichtig OpruimingAcrylaat Helder OpruimingGekleurd Dekkend Acrylaat op MaatAcrylaat Opaal opruimingPolycarbonaat Helder Opruiming en Acrylaat Zwart/Wit Opruiming. Wellicht vindt u daar uw gewenste product tussen.

Wenst u uw Acrylaat of Polycarbonaat op maat gezaagd? We berekenen géén zaagkosten mits recht-toe recht-aan gezaagd. U betaalt alleen het materiaal wat u afneemt, en dat voor een eerlijke prijs! Acrylaat en Polycarbonaat op Maat