Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Opaal op Maat

Plexiglas Opaal aanbieding / Opruiming

Wij hebben een aantal veelverkochte maten Plexiglas extra laag voor u geprijsd. Wij hebben bij grotere opdrachten vaak restmateriaal over en dat zagen wij dan op bepaalde maten. Let op, bij deze plexiglas producten die voor u al op maat gezaagd zijn, zijn er maar beperkte hoeveelheden beschikbaar. Wij zullen ervoor zorgen dat er met regelmaat nieuwe producten bij komen als wij weer rest materiaal hebben. Wilt u toch gewoon uw op maat product bestellen gaat u dan gewoon naar Plexiglas op maat. Dit kan natuurlijk gewoon in uw Kleur en ook in het Mat. Wij zagen het dan gratis voor u op maat. 

LET OP, DEZE PRODUCTEN WORDEN AANGEGEVEN IN MILLIMETERS!!

Opruiming van overige soorten Plexiglas en Polycarbonaat

We hebben naast de categorie Plexiglas Opaal opruiming, Polycarbonaat Helder OpruimingPlexiglas Gekleurd Opruiming en Plexiglas Zwart/Wit Opruiming ook een categorie Plexiglas Helder Opruiming. Wellicht vindt u daar uw gewenste product tussen.

Ander verwijzen wij u door naar de categorie Opaal Plexiglas op Maat

Wenst u uw Plexiglas op maat gezaagd? We berekenen géén zaagkosten mits recht-toe recht-aan gezaagd. U betaalt alleen het materiaal wat u afneemt, en dat voor een eerlijke prijs! Plexiglas op Maat