Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Zagen

Het op maat zagen van Plexiglas platen is de meest voorkomende bewerking die wij uitvoeren. Standaard zijn plexiglas platen namelijk 3 x 2 meter. U als klant heeft vaak deze afmeting niet nodig.Plexiglas Zagen
U kunt bij ons dan ook iedere gewenste afmeting laten zagen. Of dit nu recht is, in cirkels etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het standaard zaagwerk dat wij verzorgen wij op 3 verschillende machines. Afhankelijk van de aantallen en de afmeting maken wij een keuze. Het meeste zaagwerk doen wij op een opdeelzaag. Daarnaast hebben wij ook een wandzaag en een altendorf. De Plexiglas platen kunnen wij op iedere gewenste afmeting zagen. De minimale afmeting is 100 x 100 mm. Wij kunnen wel iets kleiner zagen, maar te kleine stukjes worden opgezogen door de afzuiginstallatie die aangesloten zit op de zaagmachines. Hierdoor verdwijnen de kleine blokjes in de afzuiging. Kleinere blokjes zagen wij dan ook vaak op een altendorf, maar kunnen niet te klein gemaakt worden aangezien het anders onveilig wordt voor de zager.

Op onze website kunt u iedere gewenste afmeting binnen de maximale afmeting van de plaat invullen, en hij rekent precies de juiste prijs voor u uit.

Heeft u meer vragen over ons zaagwerk of de maatvoering, neem dan gerust contact met ons op via 020-2611718 of per email info@dokter-plexiglas.nl.