Logo Dokter-Plexiglas.nl

Acrylaat Producten

Acrylaat producten kant en klaar!

Naast ons assortiment PLEXIGLAS ® op maat leveren wij ook kant en klaar producten. Dit zijn producten die voor u al klaar liggen en bijna altijd snel verzonden kunnen worden. We hebben altijd veel vraag gehad naar menukaart houders, stofkappen boekenstandaards, inschuifblokken, showkaartstandaards en andere producten van acrylaat en PLEXIGLAS ®.vandaar dat deze standaard producten ook verkrijgbaar zijn in onze online winkel. Bent u toch op zoek naar een plaat acrylaat of een Polycarbonaat plaat. Verwijzen wij u graag door naar helder platenopaal platenzwart en witte platengekleurde platen en natuurlijk ons Polycarbonaat.

Uw gewenste product staat er niet bij?

Staat uw gewenste maat of product er niet bij? Wij kunnen deze producten natuurlijk ook exact voor u op maat maken. Of dit nu een acrylaat stofkap of een boekensteun wenst dat maakt natuurlijk niet uit. Stuur ons dan een email met de gewenste dikte, kleur, maatvoering en aantallen het liefste samen met een schets. Dan maken wij voor u een offerte op maat. Ons email adres info@dokter-plexiglas.nl u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op telefoon nummer 020-2611718

Stofkappen onze expertise

Onze stofkappen uit het standaard assortiment zijn prima stofkappen. Het zijn standaard kappen in standaard maten voor een nette prijs! Onze handgemaakte stofkappen zijn van museum kwaliteit! Netjes in verstek prachtig afgewerkt en precies wat u nodig heeft om uw kunst of onder object goed te beschermen tegen ongewenste handen en stof deeltjes. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast over de geleverde kwaliteit en daardoor staan onze kappen in vele bekende musea em worden veelal toegepast op beurzen en galarijen.