Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Stofkappen

Dokter Plexiglas is een specialist in het vervaardigen van Plexiglas stofkappen. Ons productieteam bestaat uit zeer ervaren mensen die al jaren lang gespecialiseerd zijn in het bewerken van kunststoffen. Het maken van een Plexiglas Stofkap is een nauwkeurig proces en steekt heel nauw.

Plexiglas Stofkap produceren


Het maken van een stofkap gaat in bepaalde stappen. Allereerst beginnen we met de afmeting. Het is belangrijk om te weten of de maten binnen of buitenmaten zijn. Zo weten we zeker dat het precies past voor uw doeleind. Daarop volgend worden de platen op maat verzaagd. De volgende stap is het verstek zagen van de platen. We doen dit bij iedere stofkap. We kunnen ook een stofkap maken door ze stomp op elkaar te lijmen, maar de randen zien er dan beduidend minder mooi uit en ook is het minder stevig. Na het verstek zagen wordt het aan elkaar verlijmd. Dit gebeurd met acryfix. Door de chemische reactie van de lijm versmelten de randen aan elkaar en zo vloeit het in elkaar over. De randen zijn hierdoor strak en mooi transparant. Het duurt even voordat de lijm is uitgehard. De platen worden dan ook vastgeklemd aan elkaar totdat alles goed is uitgehard. De stofkap is na 24-48 uur uitharden klaar.

Dus of u nu een stofkap nodig heeft voor een modelauto, lp-speler of een kunstwerk, bij Dokter Plexiglas bent u aan het juiste adres. Wij maken stofkappen in alle afmetingen die u maar wenst. U kunt bij ons een offerte aanvragen via 020-2611718 of via email info@dokter-plexiglas.nl.