Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat 2mm

Polycarbonaat 2mm nodig? U koopt het voordelig bij Dokter Plexiglas. Het maakt bij ons niet uit hoe lang of breed de platen moeten worden, want we zagen ons polycarbonaat gratis voor u op maat. Dit doen we voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Maak gebruik van onderstaande gele knop en bestel uw polycarbonaat 2mm direct!

Waarom kiezen voor polycarbonaat 2mm?

Polycarbonaat 2mm is de duurzame vervanger voor 2mm dikke glasplaten. Met de platen van 2mm heeft u het dunste polycarbonaat uit ons assortiment. Ondanks de geringe dikte is het materiaal ultrasterk en een perfect alternatief voor glas. Dankzij de hoge slagvastheid en weersbestendigheid is polycarbonaat 2mm ook perfect voor buitenprojecten.

Polycarbonaat 2mm toepassingen

Polycarbonaat van 2mm dik leent zich perfect voor tal van projecten binnen- en buitenshuis. Omdat het redelijk dunne platen betreft, zijn ze iets buigbaarder dan onze dikkere varianten. Met name bij grotere oppervlaktes is dit het geval. Ons 2mm dikke polycarbonaat wordt veelal gebruikt voor:

  • Kleine en middelgrote raampjes (bijvoorbeeld bij tuinhuisjes)
  • Wandbekleding
  • Fotolijstjes


2mm dik polycarbonaat gratis op maat gezaagd

Ons 2mm dikke polycarbonaat zagen we gratis voor u op maat in onze eigen werkplaats. Dankzij deze gratis service bent u verzekerd van een netjes afgewerkt eindresultaat. Mocht u de platen toch liever zelf willen bewerken, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Andere dikte nodig?

Bij Dokter Plexiglas vindt u polycarbonaat in diverse diktes. Naast polycarbonaat van 2mm dik, hebben we:

Ook voor HPL platen, Trespa® platen en plexiglas zijn we de aangewezen specialist.

 

Vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u weten of polycarbonaat 2mm geschikt is voor uw project of heeft u vragen over het laten bewerken van de platen? Neem gerust contact op via onderstaande knoppen. We brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.

020-2611718Offerte aanvragen