Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat 3mm

Polycarbonaat 3mm koopt u voordelig bij Dokter Plexiglas. De platen zijn ultrasterk en hiermee geschikt voor een breed scala aan toepassingen. We zagen ons heldere polycarbonaat bovendien gratis voor u op maat in de gewenste lengte en breedte. U bestelt uw polycarbonaat 3mm direct door gebruik te maken van onderstaande gele knop.

Waarom kiest u voor 3mm dik polycarbonaat?

Polycarbonaat platen van 3mm dik zijn de perfecte vervanging voor regulier glas. De platen van 3mm zijn iets dikker dan ons 2mm polycarbonaat; de dunste platen uit ons assortiment. Ondanks de geringe dikte is polycarbonaat 3mm het perfecte alternatief voor glas, vanwege de enorme slagvastheid, lichtdoorlatendheid en weersbestendigheid.

 

Toepassingen polycarbonaat 3mm

Voor veel projecten binnen- en buitenshuis is polycarbonaat 3mm een goede keuze. Net zoals 2mm polycarbonaat is 3mm polycarbonaat nog enigszins buigbaar. Deze polycarbonaat platen zijn daarom ideaal voor:

  • Ramen van klein en middelgroot formaat
  • Wandbekleding
  • Race ramen

 

Polycarbonaat 3mm gratis op maat gezaagd

We blinken bij Dokter Plexiglas niet alleen uit vanwege ons aanbod, ook qua service staan we ons mannetje. We zagen uw aangekochte 3mm polycarbonaat dan ook graag voor u op maat in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat het eindresultaat perfect afgewerkt is. De platen liever zelf bewerken? Ook dat is geen enkel probleem.

 

Uiteenlopende diktes verkrijgbaar

U koopt bij ons polycarbonaat platen in uiteenlopende diktes. Heeft u platen nodig in een andere dikte dan 3mm? Bekijk dan eens ons:

Naast polycarbonaat, treft u in onze webshop hoge kwaliteit plexiglas, HPL platen en Trespa® platen aan.

 

Klantenservice

Erachter komen of polycarbonaat van 3mm dik geschikt voor u is of wilt u iets anders weten? Neem voor al uw vragen gerust contact op via onderstaande knoppen. Onze specialisten zijn u met genoegen van dienst.

020-2611718Offerte aanvragen