Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat 4mm

Polycarbonaat 4mm nodig? U koopt het voordelig online bij specialist Dokter Plexiglas. Onze 4mm dikke polycarbonaat platen zijn ultrasterk en zo goed als onbreekbaar, waardoor ze een breed toepassingsgebied hebben. Bovendien zagen we de platen gratis voor u op maat in onze eigen werkplaats.

Polycarbonaat platen 4mm

Onze polycarbonaat platen van 4mm zijn 250 maal zo sterk als regulier glas, zonder hierbij in te leveren op de helderheid. Het materiaal is bovendien slagvast en weersbestendig, waardoor het ook voor buiten een ideale kunststofsoort is. Dankzij al deze voordelen zijn onze polycarbonaat platen van 4mm het perfecte alternatief voor echt glas.

Toepassingen van 4mm dik polycarbonaat

Polycarbonaat van 4mm dik leent zich voor tal van toepassingen. In de praktijk merken we dat onze klanten deze dikte voornamelijk gebruiken voor:

  • Ramen van racewagens
  • Reclameborden
  • Wandbekleding
  • Machinebeveiliging

Benieuwd of polycarbonaat van 4mm dik geschikt is voor een ander doeleinde? Neem gerust contact op met onze experts via 020-2611718 of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. We adviseren u graag over de meest ideale dikte.

Kosteloos op maat gezaagd

Dokter Plexiglas levert niet alleen polycarbonaat van hoge kwaliteit, ook het verlenen van uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we uw plaatmateriaal gratis op maat zagen in onze werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van perfect afgewerkt polycarbonaat. Het is uiteraard ook geen enkel probleem als u de platen liever zelf op maat maakt.

Diverse andere diktes verkrijgbaar

Zijn platen van 4mm niet geschikt voor uw klus? Niet getreurd: ons assortiment herbergt ook polycarbonaat platen in diverse andere diktes. Zo hebben we:

Naast polycarbonaat, vindt u bij Dokter Plexiglas ook HPL platen, Trespa® platen en plexiglas van de hoogste kwaliteit.

Contact

Mocht u vragen hebben over ons assortiment, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze polycarbonaatspecialisten kunnen u alles vertellen over het materiaal en de verschillende toepassingsgebieden. U bereikt ons door gebruik te maken van onderstaande knoppen.

020-2611718Offerte aanvragen