Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat 5mm

Polycarbonaat 5mm koopt u bij dé polycarbonaatspecialist: Dokter Plexiglas. Polycarbonaat platen van 5mm dik zijn een perfect alternatief voor glas, want ze zijn zo goed als onverwoestbaar. Het toepassingsgebied is dan ook enorm. Bestel uw plaatmateriaal direct en laat het eventueel door ons volledig kosteloos op maat zagen.

Polycarbonaat platen 5mm

De helderheid van glas, maar dan wel nagenoeg onbreekbaar: dat is polycarbonaat in een notendop. Wist u dat polycarbonaat maar liefst 250 keer zo sterk is als normaal glas? En dankzij de weersbestendigheid en hoge slagvastheid zijn polycarbonaat platen van 5mm uitermate geschikt voor buiten. Maar ook binnenshuis staat ons 5mm dikke polycarbonaat altijd zijn mannetje.

Toepassingen van 5mm dik polycarbonaat

5 mm is een veelgebruikte en ongeveer gemiddelde dikte voor polycarbonaat platen. Het toepassingsgebied is dan ook breed. Polycarbonaat 5mm wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor:

  • Diverse soorten beglazing
  • Windschermen
  • Wandbekleding

Gratis voor u op maat gezaagd

Wenst u uw polycarbonaat volledig op maat te ontvangen? Dat is bij ons geen enkel probleem. We zagen het polycarbonaat graag voor u in de gewenste afmetingen en doen dit tot op de millimeter nauwkeurig. Zo kunt u na ontvangst meteen met het plaatmateriaal aan de slag. Mocht u zelf handig zijn, dan kunt u uiteraard ook zelf aan de gang met het bewerken van de platen.

Geen 5mm, maar een andere dikte nodig?

Het kan zijn dat polycarbonaat van 5mm dik zich niet goed leent voor uw project. Geen zorgen: we hebben polycarbonaat in veel meer diktes. Denk bijvoorbeeld aan:

Polycarbonaat net niet wat u zoekt? Ook op het gebied van HPL, Trespa® en plexiglas plaatmateriaal slaagt u bij ons vast en zeker.

Neem contact op

Meer informatie nodig over ons polycarbonaat of wenst u een persoonlijke offerte te ontvangen? We zijn u graag van dienst. Door gebruik te maken van onderstaande gele buttons komt u direct in contact met onze specialisten.

020-2611718Offerte aanvragen