Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat 6mm

Dokter Plexiglas is de aangewezen specialist waar u uw polycarbonaat platen koopt, zo ook polycarbonaat 6mm. Deze zo goed als onverwoestbare platen hebben een enorm toepassingsgebied en zijn het perfecte alternatief voor glas. U bestelt uw 6mm dikke polycarbonaat direct online in onze webshop. En indien gewenst, zagen we het kosteloos voor u op maat.

Polycarbonaat platen van 6mm dik

Polycarbonaat combineert het beste van 2 werelden: u profiteert van de lichtdoorlatendheid en helderheid van glas, maar dan met de stevigheid en slagvastheid van dit type kunststof. Polycarbonaat platen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze ook voor uw buitenprojecten perfect zijn. Veel van onze klanten gebruiken de dikte van 6mm dan ook buitenshuis.

Toepassingen polycarbonaat 6mm

Polycarbonaat 6mm is voor veel doeleinden inzetbaar. In de praktijk merken we dat deze dikte vooral veel gebruikt wordt voor outdoorprojecten. Denk hierbij aan:

  • Veiligheidsbeglazing
  • Bootramen
  • Standbouw
  • Overig raamwerk

Kosteloos op maat gezaagd

Om gelijk met het polycarbonaat aan de slag te kunnen, is het prettig als het al op maat aangeleverd wordt. Dokter Plexiglas doet dit graag voor u, en bovendien geheel kosteloos. Vul bij het bestellen de gewenste afmetingen in en we zagen de platen tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u. Als u het juiste gereedschap in huis heeft, kunt u er ook voor kiezen om de platen zelf te bewerken.

Polycarbonaat met een andere dikte

Polycarbonaat van 6mm is een ongeveer gemiddelde dikte. Heeft u dikkere of dunnere platen nodig? Geen enkel probleem. Ons assortiment bevat ook:

En mocht polycarbonaat niet de ideale kunststofsoort voor u zijn, dan hebben we ook een uitgebreid aanbod plexiglas, HPL en Trespa®.

Neem contact op met Dokter Plexiglas

Voor meer informatie over ons polycarbonaat kunt u gerust contact opnemen. Bij zakelijke bestellingen voorzien we u graag van een offerte op maat.

020-2611718Offerte aanvragen