Logo Dokter-Plexiglas.nl

Polycarbonaat Kras-werend

Polycarbonaat nodig, maar moet het minimaal krassen? Dan is er Polycarbonaat Kraswerend een optie. Deze platen zijn speciaal ontwikkeld voor bijzondere doeleinden waarbij de platen minder snel mogen beschadigen.

Toch doet de naam van de platen meer vermoeden dan wat ze eigenlijk doen. Zowel Plexiglas als Polycarbonaat zijn en blijven nog relatief zachte materialen. Om die reden kunnen de platen beschadigen. Polycarbonaat Antikras is daar geen uitzondering op. De plaat is iets harder, maar kan niet voorkomen dat er geen krassen op komen. Het is alleen beter bestand tegen intensief gebruik dan de standaard Polycarbonaat platen. Waar een wil is, is een weg en ook de Antikras platen kunnen stuk of beschadigen.

Polycarbonaat kraswerend toepassingen


Polycarbonaat kraswerend wordt vaak voor speciale doeleinden gebruikt zoals afdekplaten of voor machines als beschermkap. De platen worden alleen in helder gemaakt. Qua assortiment is er dan ook minder keus dan de standaard polycarbonaat platen. De platen worden net zoals de andere Polycarbonaat platen gemaakt op 3050 x 2050 mm en zijn verkrijgbaar in de diktes 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm. Andere diktes zijn eventueel wel mogelijk, maar kunnen alleen op aanvraag worden gemaakt.

Bij Dokter Plexiglas staan de kraswerende platen niet standaard bij ons op de website. We hebben ze echter wel degelijk op voorraad liggen, dus heeft u een krasvaste plaat nodig, neem dan gerust contact met ons via 020-2611718 of via info@dokter-plexiglas.nl