Logo Dokter-Plexiglas.nl

Preventieschermen

Bescherm uw werknemers en klanten tegen het coronavirus en andere virussen met onze preventieschermen van hoogwaardig plexiglas. We maken onze preventieschermen, ook wel kuchschermen genoemd, van de beste kwaliteit doorzichtig en glad plexiglas. Hierdoor is het contact tussen werknemer en klant optimaal en reinigt u de schermen eenvoudig. We bieden zowel hangende als vrijstaande preventieschermen aan in verschillende diktes. Bekijk hieronder ons ruime assortiment preventieschermen en verminder het besmettingsgevaar.

Preventieschermen kopen

De voordelen van kuchschermen

  • Goedkope bescherming tegen besmettingen
  • Eenvoudig te monteren
  • Voorzien van gleuf om geld en documenten door te geven
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende grootte en diktes
  • Creëert een veilig gevoel onder werknemers en klandizie
  • Vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas
  • Geschikt als hangend en vrijstaand kuchscherm
  • Zeer stevig

Kuchschermen voor op de balie

Bij Dokter Plexiglas vindt u naast hangende spatschermen diverse vrijstaande kuchschermen die zijn voorzien van een stevige voetsteun, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor toonbanken en balies van winkels en hotels. Door het lichte gewicht van plexiglas plaatst u onze kuchschermen eenvoudig op de balie en creëert u gemakkelijk een scheidingswand tussen de baliemedewerker of receptioniste en de klant. Het preventiescherm zorgt ervoor dat besmette vochtdeeltjes minder snel overgebracht worden en het besmettingsgevaar vermindert.

U vindt bij ons uitsluitend kuchschermen van hoogwaardig plexiglas en polycarbonaat. Beide materialen zijn en stuk lichter dan glas, waardoor onze plexiglas kuchschermen eenvoudig te verplaatsen zijn. Daarnaast zijn beide materialen zeer krasbestendig, waardoor onze preventieschermen een extra lange levensduur kennen.

Plexiglas schermen voor extra veiligheid

In veel branches is het niet mogelijk of erg lastig om voldoende afstand van elkaar te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants, winkelketens en autorijscholen. Met onze preventieschermen en gezichtsschermen haalt u een ideaal beschermingsmiddel tegen virussen, zoals het coronavirus, in huis. Hierdoor bent u ondanks de gezondheidsmaatregelen in staat om klanten te blijven ontvangen en communiceert u op een veilige manier met uw klanten. Om het klantcontact optimaal te houden en producten, geld en documenten door te kunnen geven, zijn onze kuchschermen gemaakt van volledig transparant plexiglas en voorzien van een gleuf aan de onderkant. Onze preventieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte en diktes.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze preventie- en kuchschermen of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-2611718 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.