Logo Dokter-Plexiglas.nl

Zwart plexiglas

Zwart plexiglas is een populaire soort plexiglas, omdat het neutraal is en qua kleur overal past. Vooral de diktes 3mm en 4mm zijn erg in trek en worden vaak gebruikt om douchewanden mee af te werken. Ook is zwart plexiglas uitermate geschikt voor platen in de reclame-industrie of voor naambordjes.

Bekijk hieronder het complete aanbod zwart plexiglas. Gratis op maat gezaagd, beschikbaar in verschillende diktes van 3mm t/m 10mm.

Eigenschappen van zwart plexiglas

Het plexiglas op deze pagina is glans/glans: het zijn platen met een glossy uitstraling. De zwarte kleur is massief, wat inhoudt dat de platen geen licht doorlaten.

Plexiglas zwart produceren we in de diktes 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm en 10mm. Dikkere platen zijn wel mogelijk, maar hebben we niet standaard op voorraad. Deze zullen apart geproduceerd moeten worden. Plexiglas dikker dan 10mm is aan te vragen via het contactformulier.

Plexiglas staat erom bekend zo’n 25 keer sterker te zijn dan normaal glas, terwijl het lichter en goedkoper is dan glas. Daarnaast is plexiglas goed en makkelijk te bewerken. Dit geldt allemaal ook voor zwart plexiglas.

Zwarte mat/glans platen

Er zijn ook mat/glans platen. Als u deze platen wilt, dan kunt u dit het beste bestellen via info@dokter-plexiglas.nl. De platen zijn, net als de glansvariant, ook massief en laten dus praktisch geen licht door.

Andere soorten plexiglas

Is zwart plexiglas niet wat u zoekt? Bekijk dan eens een van de volgende soorten plexiglas:

Twijfelt u nog en weet u niet zeker wat u zoekt? Neem dan contact op met de plexiglas-specialisten van Dokter Plexiglas. We helpen u graag op weg.

Klantenservice

Heeft u vragen over ons aanbod of over Dokter Plexiglas? Stuur dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via 020-2611718 of info@dokter-plexiglas.nl.