Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas en polycarbonaat bootramen

Zijn uw bootramen gebarsten, beschadigd of om een andere reden aan vervanging toe? Kies dan voor bootramen van plexiglas of polycarbonaat. Plexiglas en polycarbonaat zijn bijzonder geschikte materialen voor bootramen, aangezien ze enorm sterk en ook nog eens goed te betalen zijn. Bij Dokter Plexiglas maken we uw bootramen van plexiglas of polycarbonaat graag op maat. Hieronder treft u onze materialen aan die geschikt zijn voor de ramen van uw boot.

Uw nieuwe bootraam van plexiglas of polycarbonaat op maat gemaakt

Plexiglas en polycarbonaat zijn materialen die zich niet eenvoudig laten bewerken, tenzij u over de juiste apparatuur beschikt. We raden mensen dan ook af om zelf bootramen te gaan maken van deze kunststofsoorten. Bij Dokter Plexiglas hebben we de beschikking over geavanceerde apparatuur en ervaren vakmensen, waardoor we uw bootramen van plexiglas of polycarbonaat tot op de mm nauwkeurig kunnen vervaardigen. Om uw nieuwe bootramen perfect op maat te kunnen maken, hebben we het volgende van u nodig:

  • De exacte afmetingen
  • De dikte die u wenst
  • De kleur die u wenst

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. We heten u van harte welkom bij onze vestiging in Almere, waar onze specialisten u verder kunnen adviseren. Breng dan ook uw oude bootraam mee, want deze kan fungeren als mal voor een nieuw bootraam op maat.

Neem contact op

Bootramen in verschillende soorten en maten

Dokter Plexiglas blinkt uit in het vervaardigen van verschillende soorten plexiglas en polycarbonaat bootramen. Denk hierbij aan:

  • Standaard rechte bootramen
  • Bootramen met een schuine kant
  • Afgeronde bootramen
  • Gebogen plexiglas bootramen
  • Voor- en zijramen
  • Luiken

U kunt bij ons terecht voor heldere of gekleurde ramen, maar ook een bootraam in smoke-tint behoort tot de mogelijkheden. Maak ons uw wensen kenbaar, dan zorgen wij voor het bootraam dat u zoekt.

De keuze tussen plexiglas en polycarbonaat

In onze webshop verkopen we twee kunststoffen die kunnen fungeren als bootraam: plexiglas en polycarbonaat. Helder plexiglas is de voordeligste keuze, maar als een sterk en slagvast bootraam is wat u wenst, dan kunt u het beste kiezen voor polycarbonaat. Dit materiaal is nagenoeg onbreekbaar en splintert niet, waardoor uw boot waterdicht blijft. Bovendien is polycarbonaat uv-bestendig en zal het dus niet vergelen. Helder zicht, het hele jaar door!

Het bepalen van de juiste dikte voor uw bootraam

Bij het kiezen van de bootraamdikte is het goed om in uw achterhoofd te houden dat de tinten donkerder worden naarmate het materiaal dikker wordt. Plexiglas of polycarbonaat van 2 mm laat dus meer licht door dan een dikkere plaat van bijvoorbeeld 6 mm. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt, bestel dan eerst een sample of kom bij ons langs om de kleur en lichtdoorlatendheid zelf te aanschouwen.

Contact

Dokter Plexiglas helpt u graag aan de perfecte plexiglas of polycarbonaat bootramen. Heeft u vragen of kunnen we u voorzien van meer informatie? Neem dan gerust contact op.

020-2611718Offerte aanvragen