Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Polycarbonaat

Omdat we vaak de vraag krijgen wat is het verschil tussen Polycarbonaat en Plexiglas. Lijkt ons het goed om deze verschillen even goed aan u uit te leggen, Verder vindt u hieronder meer infiormatie over polycarbonaat en heeft u vragen kunt u ons altijd bellen op 020-2611718. 

Polycarbonaat eigenschappen 

 Polycarbonaat is onbreekbaar 

√  Polycarbonaat kunt u gebruiken als valbescherming

  Onze Polycarbonaat is standaard Polycarbonaat uv bestendig

 Zeer goed te gebruiken als ramen voor uw tuinkas of kas uw glas zal nooit meer breken

  Ook verkrijgbaar in meerwandig polycarbonaat kanaalplaat

 

De dikkere Polycarbonaat platen Omdat we vaak de vraag krijgen wat is het verschil tussen Polycarbonaat en Plexiglas. Lijkt ons het goed om deze verschillen even goed aan u uit te leggen, Verder vindt u hieronder meer informatie over polycarbonaat en heeft u vragen kunt u ons altijd bellen op 020-2611718.

Wat is Polycarbonaat?

Polycarbonaat wordt ook wel "massief polycarbonaat" of "lexaan" genoemd. Dit komt omdat er ook meerwandige uitvoering mogelijk zijn. Polycarbonaat is stevig en zeer geschikt voor buiten gebruik zoals balkons en balustrades.

Is polycarbonaat te bewerken?

Polycarbonaat kunnen we voor bestelling voor u bewerken. Wij kunnen Lexan doorzichtig voor u bewerken. Neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden, of bekijk de producten hierboven.

 

Polycarbonaat Zagen

Wij zagen uw materiaal gratis voor u op maat. Mocht u zelf willen zagen kan dit natuurlijk. Gebruik dan een zaagblad met zeer kleine tandjes bv een ijzerzaagblad denk er om niet met te grote snelheid of toeren zagen. Ronde vormen of andere modellen die niet recht of vierkant gezaagd moeten worden is mogelijk kijkt u dan bij laseren of frezen.

 

Polycarbonaat Buigen

Polycarbonaat laat zich niet zo goed buigen als plexiglas op de buig machine. Als u Polycarbonaat zonder buigmachine buigt en onder spanning zet heeft het betere eigenschappen dan plexiglas omdat het onbreekbaar is.

 

Polycarbonaat Boren

Zelf kunt u dit producten prima boren. U neemt een ijzer boortje en boort met lage toeren eenvoudig door het materiaal. Tip! gebruik schilder tape op de plek waar u wilt boren zodat de boor niet van het materiaal glijd. Wij kunnen natuurlijk ook voor u boren vraag naar de mogelijkheden.

 

Polycarbonaat Frezen

Een frees is een soort van boor kop die zowel van boven als naar beneden gaat en van link naar rechts beweegt. Wij hebben de beschikking over een frees met een bed van 2000 x 3000 Vragen bel gerust.

 

Polycarbonaat Verlijmen

Polycarbonaat is minder makkelijk te verlijmen dan Plexiglas. Dit gebeeurd daarom minder of weinig vraag even naar de mogelijkheden 020-2611718

 

Polycarbonaat Eigenschappen

Veel sterker dan Plexiglas Onbreekbaar Kan hogere temperaturen aan dan de meeste kunststoffen. Grondstoffen Polycarbonaat Fosgeen, Hydrochinon en of BMSC (bismethylsalicycarbonaat) Afhankelijk van produccent en productie proces