Logo Dokter-Plexiglas.nl

Spatscherm

We zijn gespecialiseerd in het produceren van spatschermen en scheidingswanden van plexiglas voor meerdere toepassingen. Onze plexiglas spatschermen zijn uitermate geschikt om de veiligheid en gezondheid van uw werknemers te waarborgen. Zo produceren we spatschermen van polycarbonaat die vanwege hun weerbaarheid geschikt zijn voor baliemedewerkers van bijvoorbeeld tankstations, maar ook plexiglas schermen die ervoor zorgen dat de kans op besmetting geminimaliseerd wordt. Bekijk ons ruime aanbod spatschermen en ontdek onze voordelen:

  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
  • Ideaal voor de gezondheid en veiligheid van uw werknemers
  • De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Eenvoudig online besteld of per offerte

Bent u benieuwd naar wat spatschermen voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u een vraag over onze spatschermen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 020-2611718 of vraag direct vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen

Spatscherm op maat

De voordelen van plexiglas schermen

Bij Dokter Plexiglas produceren we spatschermen van zowel plexiglas als polycarbonaat. Ieder type spatscherm is stevig, vlak en zeer moeilijk te breken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat onze spatschermen vaak worden gebruikt om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen. Spatschermen van Dokter Plexiglas kennen grote voordelen:

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minimaal besmettingsgevaar
  • Zeer stevig
  • Beschikbaar in iedere afmeting en dikte
  • Geschikt voor meerdere toepassingen
  • Gemakkelijk te monteren

Spatschermen voor veiligheid en gezondheid

Plexiglas schermen worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt om de gezondheid van werknemers te waarborgen. Zo verkleinen plexiglas schermen de kans op besmettingen tot het minimum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spatschermen op de balie, spatschermen in het openbaar vervoer en plexiglas schermen in de horeca om mensen te beschermen. Daarnaast zijn spatschermen uitermate geschikt om de veiligheid van werknemers te garanderen. Zowel plexiglas als polycarbonaat zijn zeer weerbare materialen die werknemers goed beschermen tegen bijvoorbeeld vandalisme. Beide materialen zijn zeer lastig te breken en zijn erg krasbestendig. Omdat polycarbonaat nog steviger en weerbaarder is dan plexiglas, produceren we ook spatschermen van polycarbonaat. De keuze tussen beide schermen is dus afhankelijk van de toepassing van uw spatschermen. Heeft u een vraag over onze spatschermen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 020-2611718 of vul ons contactformulier in.

Gelaatsscherm

Naast plexiglas spatschermen vindt u bij Dokter Plexiglas ook gelaatsschermen van plexiglas. Onze gezichtsschermen zijn speciaal ontwikkeld om op een handzame manier de veiligheid van u en uw werknemers te waarborgen en de kans op besmetting te verkleinen. Het overdragen van virussen, zoals het coronavirus, gebeurt voornamelijk via besmette vochtdeeltjes in de lucht. De spatschermen beschermen uw complete gezicht en houden bacteriën buiten bereik. Daarnaast zijn onze gelaatsschermen geschikt om kleine vuildeeltjes te weren tijdens het klussen. Alle gelaatsschermen zijn voorzien van een verstelbare band aan de achterzijde, waardoor u hem gemakkelijk op maat maakt.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze spatschermen van plexiglas en polycarbonaat of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze deskundigen via 020-2611718 of vul ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van persoonlijk advies.