Logo Dokter-Plexiglas.nl

Bij Dokter Plexiglas fabriceren wij al jaren spatschermen en veiligheidsschermen voor meerdere toepassingen. Dit kan zijn bij recepties, balies, maar ook bij bijvoorbeeld tankstations. In de meeste gevallen dienen deze schermen voor de veiligheid of tegen inbraak. In de huidige tijd heeft zo'n scherm uiteraard ook een hygiënische functie.

Wij kunnen een spatscherm/veiligheidsscherm maken in iedere gewenste maat, en uiteraard voor iedere toepassing. Of uw scherm nu moet hangen of in een frame dient te worden geplaatst. Of er gaatjes in gemaakt dienen te worden ivm communicatie, het is allemaal mogelijk. Ook kunnen wij u adviseren wat betreft de materiaalkeuze.Plexiglas is namelijk een bijzonder stevig materiaal en ook relatief vlak. Wel is de kans op breuk groter. Voor hygiënische toepassingen is dat prima, echter als er kans is op vandalisme, dan is het beter zo'n scherm te vervaardigen uit polycarbonaat.

Wat uw toepassing ook is, wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Vraag gerust uw offerte aan via info@dokter-plexiglas.nl of via ons contactformulier.

Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 020-2611718.

Spatscherm op maat

We hebben eveneens standaard spatschermen ontwikkeld. Deze zijn kant-en-klaar en kunt u zelf zo in elkaar zetten. U vindt deze hieronder.