Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Laseren

Wat is Plexiglas Laseren

Plexiglas laten laseren is een van de manieren om Plexiglas te laten bewerken. Een laser snijd met een zeer fijne laserstraal door het Plexiglas heen. Dus eigen smelt je het plexiglas eigenlijk maar dan wel heel erg percies (op de mm nakeurig). UIteraard wordt de machine aangestuurt door een stuk vakkundige software.

plexiglas laseren

 

Plexiglas lasersnijden

Het snijden met een lasermachine zorgt ervoor dat iedere gewenste afmeting of vorm uit Plexiglas kan worden gehaald. Het zorgt er eveneens voor dat de randen glad en helder blijven wat vaak een mooi resultaat geeft. Het toepassen van deze techniek gebeurd vooral bij rondere vormen die niet met een opdeelzaag of freesmachine gemaakt kunnen worden, of wanneer de randen per se glad en helder moeten zijn. Met een freesmachine worden de randen doffer en zullen nog gepolijst moeten worden om ze ook glad en helder te krijgen.

Plexiglas laser graveren

Niet iedere lasermachine kan ook graveren. Hier heb je soms een speciale lasermachine voor nodig. Een speciale lasergraveermachine zorgt ervoor dat op het oppervlak teksten of afbeeldingen op het Plexiglas kunnen worden gezet. Het wordt veel gebruikt voor reclamedoeleinden, naambordjes etc. In combinatie met ledlicht kunnen gelasergraveerde platen een speciaal effect geven.

Wilt u meer informatie over laseren of wat Dokter Plexiglas voor u kan doen wat betreft laseren? Neem dan gerust contact met ons op via 020-2611718 of via info@dokter-plexiglas.nl