Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Polijsten

Plexiglas Polijsten

Het polijsten van Plexiglas gebeurd vaak wanneer de randen in het zicht hangen. Vooral met stofkappen, tentoonstellingen, fotobescherming etc. komt de vraag veel voor om Plexiglas te laten polijsten.

Plexiglas Polijsten

Er zijn een aantal manieren om aan de gladde heldere randen van Plexiglas te komen. De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor lasersnijden in plaats van zagen/frezen. Het is een duurdere manier van op maat snijden van Plexiglas, maar het zorgt er gelijk voor dat de randen glad en helder zijn.

Plexiglas Diamant Polijsten 

Een tweede optie is om het met een diamantpolijstmachine te doen. Deze machine kan meerdere platen tegelijk polijsten, maar kan alleen rechte stukken polijsten. Dit komt het meeste voor en daarom is zo'n machine erg handig. Ook is het een snelle methode om platen te laten polijsten.

Plexiglas vlampolijsten 

Een laatste mogelijkheid is doormiddel van vlampolijsten. Dit wordt vaak toegepast bij kleine plaatjes of ronde vormen. Met een vlampolijstmachine kun je ook in de kleine hoeken het materiaal mooi glad en helder krijgen.

Wilt u gepolijste platen bestellen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij helpen u met het maken van de beste keuze. Wij zijn te bereiken op 020-2611718 of via email info@dokter-plexiglas.nl.