Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Bewerken

Dokter Plexiglas kan voor u verschillende bewerkingen verzorgen.
Denk hierbij aan laseren, frezen, boren, buigen, bedrukken en zagen. Of u nu kunststof letters wilt of een plaatje plexiglas met een gaatje, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wat kunnen we allemaal produceren van acrylaat? Stofkappen, bootramen, letters, cirkels, folderstandaards en nog veel meer. Het beperkt zich tot uw creatieve geest.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een stofkap uitgevoerd in 4 mm plexiglas eenzijdig kraswerend.

 

Plexiglas Stofkap

Plexiglas-stofkap

Hij is in verstek gezaagd zodat er een naadloze hoekaansluiting ontstaat. U kunt zelf het formaat aangeven, als u door ons een hoge kwaliteit stofkap wilt laten maken. Wij kunnen stofkappen in iedere gewenste afmeting voor u produceren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-2611718.

U kunt ook het contactfomulier invullen voor een aanvraag.
Let goed op, bij stofkappen dient u rekening te houden met binnen- en buitenmaten.

 

Folderstandaard Plexiglas

Als u een folderstandaard nodig heeft is hij natuurlijk nooit beschikbaar in het door uw gewenste fomaat. Dokter Plexiglas kan ze in iedere gewenste afmeting
voor u produceren.

Wij denken graag met u mee. Voor grotere aantallen hebben wij uiteraard een speciaal prijsniveau. Voor een offerteaanvraag kunt u contact opnemen via tel. 020-2611718 .

U kunt ook het contactfomulier invullen voor een aanvraag.
Let goed op, bij plexiglas folderstandaards dient u rekening te houden met binnen- en buitenmaten.

Folderstandaard Plexiglas

 

Awards Plexiglas

Plexiglas-Tombstone

Voor het maken van een Award heeft u twee gouden handen nodig en de techniek. Wij hebben beide in huis en zullen vereerd zijn om samen met u een Award te gaan maken. U het creatieve, wij de techniek.

Bij een Award zijn er zeer veel mogelijkheden. Wij zullen u helpen om tot een goed eindresultaat te komen. Transparante en gekleurde materialen, verschillende vormen modellen, met bedrukking of gegraveerd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bel ons gerust voor vragen. Wij zijn bereikbaar op tel. 020-2611718.

U kunt ook het contactfomulier invullen voor een aanvraag.

 

Frezen en Laseren

Dokter Plexiglas kan zowel laseren als frezen. U kiest het materiaal en levert een eps-bestand aan. Wij leveren uw product in de betreffende kunststof dan wel gefreesd of gelaserd aan.

Het verschil tussen frezen en laseren ligt met name in de afwerking. Bij laseren ontstaat een nette glanzende rand. Dit gebeurt niet bij frezen. Laseren is daardoor iets duurder qua prijs. Niet alle materialen kunnen gelaserd worden, zoals bijvoorbeeld HPL of Forex. Wilt u iets anders in Plexiglas laten bewerken? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over laseren en frezen of Acrylaat? Bel ons dan, tel. 020-2611718.

U kunt ook het contactfomulier invullen voor een aanvraag.

Frezen

 

Wilt u een recensie achterlaten of ons een like geven, dan stellen wij dat uiteraard zeer op prijs.