Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Bewerken

Dokter Plexiglas kan voor u verschillende bewerkingen verzorgen.
Denk hierbij aan laseren, frezen, boren, buigen, bedrukken en zagen. Of u nu kunststof letters wilt of een plaatje plexiglas met een gaatje, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wat kunnen wij allemaal produceren van acrylaat? Stofkappen, bootramen, letters, cirkels, folderstandaards en nog veel meer. Het beperkt zich tot uw creatieve geest.

Frezen en Laseren

Dokter Plexiglas kan zowel laseren als frezen. U kiest het materiaal en levert een eps-bestand aan. Wij leveren uw product in de betreffende kunststof dan wel gefreesd of gelaserd aan.

Het verschil tussen frezen en laseren ligt met name in de afwerking. Bij laseren ontstaat een nette glanzende rand. Dit gebeurt niet bij frezen. Laseren is daardoor iets duurder qua prijs. Niet alle materialen kunnen gelaserd worden, zoals bijvoorbeeld HPL of Forex. Wilt u iets anders in Plexiglas laten bewerken? Neem dan gerust contact met ons op.

Kunststof Frezen

Plexiglas Stofkap

Onze hoge kwaliteit plexiglas stofkap is in verstek gezaagd zodat er een naadloze hoekaansluiting ontstaat. U kunt zelf het formaat aangeven, als u door ons een stofkap wilt laten maken. Wij kunnen stofkappen produceren in iedere gewenste afmeting. 

Awards Plexiglas

Voor het maken van een Award heeft u twee gouden handen nodig en de techniek. Wij hebben beiden in huis en zullen vereerd zijn om samen met u een Award te gaan maken. U het creatieve, wij de techniek.

Bij een Award zijn er zeer veel mogelijkheden. Wij zullen u helpen om tot een goed eindresultaat te komen. Transparante en gekleurde materialen, verschillende vormen modellen, met bedrukking of gegraveerd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Folderstandaard Plexiglas

Als u een folderstandaard nodig heeft is deze meestal niet beschikbaar in het door uw gewenste formaat. Dokter Plexiglas kan een folderstandaard in iedere gewenste afmeting voor u produceren.

Plexiglas Folderstandaard

Dokter Plexiglas op TV

Wij zijn erg trost op de uitzending van Bright TV van 2015 waar we samen Erwin van der Zande een uitzending hebben gemaakt Uitpakparty: DIY Hologram.

Het is een hele leuke uitzending geworden!