Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Frezen

Plexiglas Frezen wij doen het voor U!

Bij Dokter Plexiglas kunnen wij Plexiglas ook laten frezen. Vaak gebeurd dit om bepaalde vormen uit Plexiglas te halen. Denk hierbij aan diagonale snedes, cirkels of andere vormen. het frezen van Plexiglas is het meeste bekend door free letters. De reclame letters die u aan gevels ziet hangen. Stelt u zich voor wat een frees maschine niet allen maal kan met plexigla hij kan elk model halen uit alle beschikbare diktes van platen plexiglas. Dus dit beperk zich niet alllen tot de frees letters. Folderstandaards, Awards, bakjes die daarna gevouwen worden bewegwijzering en nog veel meer toepassingen en mogelijkheden.

Niet ieder project is geschikt om gefreest te worden vaak bied dan een van onze lasers dan de uitkomst. De laser snijdt het Acrylaat met een laser straal en creëert zo weer nieuwe mogelijkheden die met een lfrees niet te halen zijn bv schrerpe hoeken in het betreffende Plexiglas model.

Een nadeel van een freesmachine net als een opdeelzaag is dat het iets doffere randen achterlaat bij het Plexiglas. Ook hier brengt de laser weer de uitkomst deze snijd het plexiglas en laat geen doffe randen achter. Indien het toch echt een frees opdracht is en de randen moeten toch mooi glimmen is er altijd nog de mogelijkheid om de platen na te polijsten.

Meer inormatie over Plexiglas frezen nodig bel  ons gewoon op 020-2611718 of mail info@dokter-plexiglas.nl wij staan graag voor u klaar!

Algemene informatie over plexiglas

DIrect Helder Plexiglas bestellen

Plexiglas Frezen