Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Frezen

Plexiglas Frezen wij doen het voor U!

Bij Dokter Plexiglas kunnen wij Plexiglas ook laten frezen. Vaak gebeurt dit om bepaalde vormen uit Plexiglas te halen. Denk hierbij aan diagonale snedes, cirkels of andere vormen. Het frezen van Plexiglas is het meeste bekend van frees letters ; de reclame letters die u aan gevels ziet hangen. Stelt u zich voor wat een frees machine allemaal kan met plexiglas. Een frees kan elk model halen uit alle beschikbare diktes van platen plexiglas. Dit beperkt zich niet alleen tot de frees letters. Via freeswerk kun je ook producten maken zoals folderstandaards, awards, speciale bakjes, strips die daarna gevouwen worden, bewegwijzering en nog veel meer toepassingen en mogelijkheden.

Niet ieder project is geschikt om gefreesd te worden. Vaak biedt dan een van onze laser machines de uitkomst. De laser snijdt het Acrylaat met een laser straal en creëert zo weer nieuwe mogelijkheden die met een frees niet te halen zijn : bijvoorbeeld scherpe hoeken in het betreffende Plexiglas model.

Een nadeel van een freesmachine is ( net als een opdeelzaag ) dat het frezen iets doffere randen achterlaat bij het Plexiglas. Ook hier brengt de laser weer uitkomst. Deze snijdt het plexiglas en laat geen doffe randen achter. Indien bij een frees opdracht de randen toch mooi moeten  glimmen is er altijd nog de mogelijkheid om de platen na te polijsten.

Meer informatie over Plexiglas frezen nodig ? Bel ons gewoon op 020-2611718 of mail info@dokter-plexiglas.nl

Wij staan graag voor u klaar!

Algemene informatie over plexiglas

DIrect Helder Plexiglas bestellen

Plexiglas frezen