Logo Dokter-Plexiglas.nl

Gekleurd plexiglas

We beschikken over een zeer ruim assortiment aan gekleurd plexiglas in verschillende kleurtinten: van massieve kleuren tot en met transparante kleuren. Al ons gekleurd plexiglas is verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van 3 mm tot en met 10 mm. Ons plexiglas gekleurd is van gegoten A-kwaliteit en uv-bestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor buiten. Net als andere soorten plexiglas platen, zagen we gekleurd plexiglas geheel kosteloos op maat. Hieronder vindt u ons assortiment aan massief gekleurd plexiglas.

Gekleurd plexiglas kopen

Gekleurd plexiglas op maat

Bij Dokter Plexiglas profiteert u, naast de beste kwaliteit gegoten plexiglas voor een scherpe prijs, van het feit dat we uw gekleurde plexiglas platen gratis op maat zagen. Op die manier vindt u bij ons altijd gekleurd plexiglas in de gewenste kleur, dikte en afmetingen. Naast de gewenste lengte en breedte van gekleurd plexiglas, laseren en frezen we uw nieuwe plexiglas platen in de gewenste vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plexiglas cirkels, het verwijderen van hoekjes en andere vrije plexiglas modellen. Neem hiervoor contact met ons op via 020-2611718 of stuur direct een tekening als EPS-, DXF- of Al-bestand met alle maatvoeringen naar info@dokter-plexiglas.nl.

Plexiglas gekleurd eigenschappen

We beschikken over twee verschillende soorten gekleurd plexiglas: massief gekleurd plexiglas en transparant gekleurd plexiglas. In tegenstelling tot transparant plexiglas, zijn massieve plexiglas platen niet doorzichtig en laten ze geen licht door. Transparant gekleurd plexiglas is daarentegen volledig doorzichtig en laat licht wel door. Wit plexiglas is volledig dekkend vanaf 8 mm dikte en zwart plexiglas is dekkend vanaf 5 mm dikte. Ons gekleurde plexiglas is vrijwel allemaal voorzien van hoogglans afwerking, waardoor ze een glossy uitstraling hebben. Alleen bij wit en zwart plexiglas heeft u ook de keuze uit een matte afwerking.

Afmetingen plexiglas gekleurd

We produceren gekleurd plexiglas uitsluitend van gegoten materiaal en in standaard afmetingen van 3050 mm x 2030 mm (lengte x breedte). Plexiglas helder en plexiglas opaal zijn echter ook beschikbaar in XT. Op die manier zijn deze plexiglassoorten ook uitermate geschikt voor warme bewerkingen.

Gekleurd plexiglas dikte

Ons gekleurde plexiglas produceren we in de meeste gevallen met een dikte van 3 mm. Daarnaast produceren we gekleurd plexiglas van 8 mm. Van deze dikte zijn er echter minder kleuren beschikbaar. Plexiglas gekleurd van 8 mm dik is uitermate geschikt voor freesletters. De massieve en strakke uitstraling geeft meer body aan letters en is dan ook een goede manier om uw bedrijfsnaam te presenteren of om andere reclamedoeleinden vorm te geven. Daarbij produceren we gekleurd plexiglas in diktes van 19 mm en 30 mm uitsluitend op aanvraag. Heeft u interesse in plexiglas gekleurd met een dikte van 19 of 30 mm? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 020-2611718.

Andere plexiglassoorten

Bent u toch op zoek naar een ander soort hoogwaardig plexiglas? We beschikken over een groot assortiment verschillende soorten plexiglas platen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over gekleurd plexiglas? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten via 020-2611718 of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl met uw verzoek. We sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.