Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas wit 3 mm

Plexiglas dekkend wit 3mm

Wit plexiglas met een dikte van 3mm is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder naam- en navigatiebordjes. Plexiglas wit is sterker én goedkoper dan regulier glas.

Gratis op maat gezaagd

Gegoten kwaliteit

UV-beschermd

Lees meer »

€ 48,74 incl. BTW per M²
€ 40,28 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Productomschrijving plexiglas wit 3mm

Wit plexiglas van 3mm dik is extreem licht en uitermate geschikt ter vervanging van echt glas. De plexiglas plaat van 3mm dik is sterker, weerbestendiger en bovendien veel goedkoper dan normaal glas. In tegenstelling tot dikker wit plexiglas, laat plexiglas wit 3mm een zeer kleine hoeveelheid licht door.

Materiaal Aceton, methanol, waterstof cyanide, zwavelzuur
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2050mm
Dikte 3 mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Wit
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden 
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Toepassingen

Plexiglas wit 3mm is, net zoals vele andere soorten plexiglas, zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Met name het feit dat plexiglas bijzonder sterk en weerbestendig is, zorgt ervoor dat het zeer populair is in situaties waar glasscherven ongewenst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan douchewanden en scheidingswanden. Ondanks de geringe dikte van 3mm, is plexiglas wit een stuk sterker dan regulier glas. Plexiglas wit kent verschillende toepassingen, zoals:

  • Navigatie- en naambordjes
  • Douchewanden
  • Scheidingswanden
  • Wanddecoraties
  • Uithangborden
  • Deurbeglazing

Plexiglas wit 3mm bewerken

Over het algemeen is plexiglas echt een product voor de doe-het-zelver, aangezien het materiaal erg goed te bewerken is. Voor de veiligheid en het beste resultaat raden we echter aan om het bewerken van plexiglas te laten doen door een professional. Bij Dokter Plexiglas zijn we zeer ervaren in het bewerken van plexiglas. De volgende bewerkingen voeren we graag voor u uit:

Koopt u liever kant-en-klare producten van plexiglas, zoals naambordjes, standaarden, scheidingswanden, spatschermen of gezichtsmaskers? Bekijk dan eens al onze plexiglas producten.

Bestelinformatie

We streven ernaar om bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen bij u af te leveren. Wanneer u wenst dat we uw plexiglas wit 3mm op maat zagen, is er sprake van een productietijd van enkele werkdagen. Wilt u een afleverdatum en tijdstip afspreken? Neem dan contact met ons op via 020-2611718.

Spoedbestelling

Wilt u uw nieuwe plexiglas wit platen van 3mm graag met spoed bestellen? Dat kan. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers via 020-2611718.

Verzendkosten

We berekenen de verzendkosten automatisch op basis van de afmetingen en het gewicht van uw nieuwe witte plexiglas platen. Betaalt u liever geen verzendkosten? Dan bieden we ook de mogelijkheid om uw bestelling bij onze vestiging af te halen. Deze optie kunt u selecteren tijdens het bestelproces.

Vraag? Neem contact op

Heeft u vragen over plexiglas wit 3mm of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 020-2611718 of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.