Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Gekleurd

Naast het assortiment in Plexiglas Helder en Opaal hebben wij ook een ruim assortiment aan Plexiglas kleuren. Er is een onderscheid in Plexiglas kleur. Er zijn namelijk de massieve kleuren en transparante kleuren. Op deze pagina vindt u de massieve kleuren. Hieronder vindt u ons assortiment aan massieve kleuren. Wilt u meer weten over Plexiglas gekleurd, lees dan hieronder verder.

Plexiglas Gekleurd eigenschappen


Zoals gezegd zijn er 2 soorten Plexiglas kleuren. De massieve kleuren zijn niet transparant en laten nagenoeg geen licht door. De transparante kleuren zijn daarentegen volledig transparant. Het Plexiglas gekleurd is vrijwel altijd in hoogglans. Alleen bij wit en zwart is er mat/hoogglans beschikbaar. Alle overige kleuren hebben altijd een glossy uitstraling.

Plexiglas Gekleurd Diktes


Plexiglas gekleurd is vrijwel altijd 3 mm dik. Dit is een standaard productie dikte vanuit de fabriek. De meeste kleuren zijn dan ook altijd in 3 mm. Een andere dikte waarin Plexiglas gekleurd wordt geproduceerd is 8 mm. Er zijn minder kleuren daarvan beschikbaar. Die platen worden vaak gebruikt voor freesletters. De massievere uitstraling geeft meer body en is daarom geschikt voor freesletters. Die platen worden dan ook vaak voor reclamedoeleinden gebruikt. Andere diktes waarin Plexiglas geproduceerd wordt zijn 19 en 30 mm. Ook die platen worden vaak gebruikt voor freesletters.

Plexiglas Gekleurd eigenschappen


Plexiglas gekleurd wordt geproduceerd in standaard afmetingen van 3050 x 2030 mm en is altijd gegoten materiaal. Plexiglas helder en opaal zijn er ook in XT, maar bij kleuren is het altijd gegoten materiaal. Er kunnen dan ook warme bewerkingen worden gedaan op het materiaal.

Totaal assortiment Kunststoffen

Ons totaal assortiment kunststoffen vindt u het beste op onze dokter plexiglas pagina.

Vanuit deze positie navigeert u het makkelijkst door alle beschikbare kunststof producten.