Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas mat 8mm

Plexiglas mat 8mm

Beide zijden Mat Plexiglas.

Kies uw plexiglas acrylaat dikte en formaat. Wij rekenen geen Zaagkosten! 

LET OP Niet geschikt balkon en balustrades. Gebruik dan Polycarbonaat.

Let op Breedte en Lengte in mm
Voorbeeld:
1 cm is 10 mm
10 cm is 100 mm
100 cm is 1000 mm

€ 164,53 incl. BTW per M²
€ 135,98 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Dit product is een gegoten kunststof. Andere benamingen zijn Acrylaat, PMMA, GS etc. Niet geschikt balkon en balustrades. Gebruik dan Polycarbonaat!

Plexiglas Bewerken

Wij kunnen plexiglas mat voor u bewerken. Bel ven voor de mogelijkheden of kijkt u in het lijstje hieronder.

Plexiglas Zagen

Wij zagen uw materiaal gratis voor u op maat. Mocht u zelf willen zagen kan dit natuurlijk. Gebruik dan een zaagblad met zeer kleine tandjes bv een ijzerzaagblad denk er om niet met te grote snelheid of toeren zagen. Ronde vormen of andere modellen die niet recht of vierkant gezaagd moeten worden zijn mogelijk. Kijkt u dan bij laseren of frezen.

Plexiglas Buigen

Plexiglas laat zich goed buigen zo maken wij folder standaards, monitor verhogers, en meer.

Plexiglas Boren

Zelf kunt u dit product prima boren. U neemt een ijzer boortje en boort met lage toeren eenvoudig door het materiaal. Tip! gebruik schilderstape op de plek waar u wilt boren zodat de boor niet van het materiaal glijdt. Wij kunnen natuurlijk ook voor u boren. Vraag naar de mogelijkheden.

Plexiglas Frezen

Een frees is een soort van boor kop die zowel van boven als naar beneden gaat en van link naar rechts beweegt. Wij hebben de beschikking over een frees met een bed van 2000mm x 3000mm. Vragen bel gerust. 

Plexiglas Laseren

Veel kunststoffen kunnen niet gelaserd worden sommige kunststoffen wel. Met een laser wordt een vrij vorm uit kunststof gesneden. Vragen bel gerust.

Plexiglas Polijsten

Als wij u kunststof leveren is er de mogelijkheid dat wij dit, tegen meerprijs, voor u polijsten zodat de randen mooi gaan glimmen en net zo transparant of gekleurd zijn als de plaat zelf. Bel voor de mogelijkheden.

Plexiglas Verlijmen

U kunt dit Plexiglas het beste verlijmen met Chloroform. Chloroform is niet makkelijk verkrijgbaar en alleen geschikt voor de professioneel. Voor het verlijmen verkopen wij ook geschikte lijmen die minder agressief zijn.

Grondstoffen Plexiglas

De grondstoffen van plexiglas zijn Aceton, methanol, waterstof cyanide en zwavelzuur. Wilt u meer gegevens ontvangen belt u ons dan even.

Onze andere producten Opaal, gekleurd, gekleurd doorzichting, zwart/wit, plexiglas spiegel, plexiglas mat, prisma, polycarbonaat. of een foto op plexiglas