Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas producten

Plexiglasproducten kant en klaar!

Naast ons assortiment PLEXIGLAS ® op maat leveren wij ook kant en klaar producten. Dit zijn producten die voor u al klaar liggen en bijna altijd snel verzonden kunnen worden. We hebben altijd veel vraag gehad naar menukaart houders, stofkappen boekenstandaards, inschuifblokken, showkaartstandaards en andere producten van plexiglas / acrylaat, vandaar dat deze standaard producten ook verkrijgbaar zijn in onze online winkel. Bent u toch op zoek naar een acrylaat een polycarbonaat plaat, dan verwijzen wij u graag door naar helder platenopaal platenzwart en witte platengekleurde platen en natuurlijk ons Polycarbonaat.

Uw gewenste product staat er niet bij?

Staat uw gewenste maat of product er niet bij? Wij kunnen deze producten natuurlijk ook exact voor u op maat maken. Of dit nu een plexiglas stofkap of een boekensteun wenst dat maakt natuurlijk niet uit. Stuur ons dan een email met de gewenste dikte, kleur, maatvoering en aantallen het liefste samen met een schets. Dan maken wij voor u een offerte op maat. Ons email adres info@dokter-plexiglas.nl u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op telefoon nummer 020-2611718.

Stofkappen, onze expertise

Onze plexiglas stofkappen uit het standaard assortiment zijn prima stofkappen. Het zijn standaard kappen in standaard maten voor een nette prijs! Onze handgemaakte stofkappen zijn van museum kwaliteit! Netjes in verstek prachtig afgewerkt en precies wat u nodig heeft om uw kunst of onder object goed te beschermen tegen ongewenste handen en stof deeltjes. Onze klanten zijn altijd erg enthousiast over de geleverde kwaliteit en daardoor staan onze kappen in vele bekende musea en worden veelal toegepast op beurzen en galarijen.

Acrylaat plaat

Uw wens in acrylaat, ook wel plexiglas genoemd, is onze opdracht. U heeft de keuze uit verschillende diktes. En wij zagen uw plaat gratis op uw gewenste maat.
De basis plaatmaat voor helder acrylaat en opaal acrylaat is 2050 x 3050 mm. Naast het zagen op uw gewenste maat kunnen wij uw plaat ook buigen en lijmen. Meer hierover leest u hieronder.

Plexiglas / acrylaat laseren

Een plaat is uitermate geschikt om te lasersnijden. Uw gewenste vorm wordt tot op de mm nauwkeurig gesneden.

Indien het een gegoten plaat is behoort graveren ook tot de mogelijkheden. Al onze kleuren, zowel gekleurd als zwart en wit zijn gegoten platen. Deze plexiglas platen laten zich dan ook mooi graveren. 

Plexiglas / acrylaat buigen

Doormiddel van verwarming van de plaat kunnen wij een gewenst model aanbrengen in uw plexiglas plaat. Buigingen kunnen op aantal manieren gedaan. Doormiddel van een buigmachine worden dit rechte lijnen. Dan kunnen wij de plaat of het model in een gewenste graden stand zetten. Of doormiddel van een oven. De hele acrylaat plaat wordt in de oven verwarmd en de plaat wordt week. De plexiglas plaat wordt vervolgens over een mal heen geplaats en het geheel wordt getempert.
Na het temperen heeft uw plaat het gewenste model. Deze processen zijn redelijk gecompliceerd en wij zullen met u altijd goed overleggen wat exact de bedoeling is en de aanlevering specificaties per project met u doornemen.
Dit zal per project verschillend kunnen zijn.

Plexiglas / acrylaat zagen

Wij zagen uw platen gratis in rechthoeken en vierkanten. Indien u andere vormen wilt kunnen wij dit voor u laseren of frezen. Wij zagen uw acrylaat plaat op de mm nauwkeurig.
De maximale plaatmaat is 2050 x 3050 mm. U betaald alleen de plaat die u afneemt.

Plexiglas / acrylaat lijmen

Lijmen is ook mogelijk. Wij doen het voor u of u lijmt zelf. Wel moeten we zeggen dat het lijmen van plexiglas niet een eenvoudig proces is. Wij maken graag voor u een offerte op maat.
Als u toch zelf wilt lijmen verkopen wij u de juiste plexiglaslijm voor uw project.
Omdat dit niet per project altijd gelijk is vragen wij u een offerte aan te vragen en uw wensen duidelijk te omschrijven voorzien van de gewenste maten (evt. in- of uitwendig).

Totaal assortiment kunststoffen

Ons totaal assortiment kunststoffen vindt u het beste op onze dokter plexiglas pagina.

Vanuit deze positie navigeert u het makkelijkst door alle beschikbare kunststof producten.