Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas rond

We bieden volledig op maat gemaakte plexiglas platen aan, waaronder plexiglas rond. Onze specialisten bewerken het gegoten plexiglas geheel naar wens met behulp van de nieuwste technieken. Ieder type plexiglas is geschikt voor cirkels, waardoor we rond plexiglas kunnen maken in verschillende kleuren, diameters en diktes. Bij Dokter Plexiglas profiteert u bovendien van grote voordelen, zoals:

  • Gegoten kwaliteit plexiglas
  • Zeer scherpe prijzen
  • Particulier & zakelijk
  • Lage verzendkosten
  • Zowel kleine als grote hoeveelheden
  • Veilig en eenvoudig betalen via iDEAL

Wilt u plexiglas cirkels op maat bestellen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 020-2611718 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Plexiglas rond kopen

Bij Dokter Plexiglas koopt u rond plexiglas altijd in de gewenste hoeveelheid: van kleine tot grote hoeveelheden. We beschikken over een zeer ruime voorraad soorten plexiglas platen, waardoor we uw aanvraag altijd snel kunnen produceren. Wilt u plexiglas rond kopen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Hierbij is het van belang dat u de volgende wensen voor ons op een rijtje zet:

  • Type plexiglas
  • Gewenste dikte
  • Benodigde diameter
  • Aantal plexiglas cirkels

Op basis van bovenstaande wensen stellen onze specialisten een vrijblijvende offerte op die u binnen enkele werkdagen van ons ontvangt. Na uw akkoord gaan onze specialisten direct voor u aan de slag met het produceren van de gewenste plexiglas cirkels.

Plexiglas cirkels frezen

Voor het produceren van rond plexiglas maken we gebruik van twee verschillende technieken. De eerste methode is door het plexiglas te frezen in cirkels. We beschikken over de nieuwste freesmachines, waarbij we door middel van een kleine zaag de gewenste vorm uit de plexiglas plaat frezen. De randen van de plexiglas cirkels die ontstaan bij het frezen van plexiglas zijn mat. Heeft u liever glimmende of gepolijste randen? Kies dan voor het laseren van plexiglas cirkels.

Plexiglas cirkels laseren

De tweede methode om plexiglas rond te maken is door middel van een laser. Net zoals met onze freesmachines, zijn we met een laser in staat om iedere gewenste vorm te creëren: cirkels, vierkanten, driehoeken en nog veel meer. Een voordeel van het laseren van plexiglas cirkels is dat de randen van de cirkel automatisch een gepolijste afwerking krijgen, waardoor ze een moderne en strakke uitstraling krijgen. We laseren plexiglas cirkels van allerlei afmetingen en diktes.

Bij Dokter Plexiglas bieden we beide bewerkingsmogelijkheden aan: frezen en laseren. Wilt u plexiglas cirkels bestellen? Neem dan direct contact met ons op via 020-2611718 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welk type plexiglas is geschikt voor plexiglas cirkels?

Alle soorten plexiglas platen die u op onze website vindt, zijn geschikt voor plexiglas cirkels. Naast het populaire plexiglas helder, behoort gekleurd plexiglas tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u een kort overzicht van de populairste plexiglassoorten die geschikt zijn voor plexiglas cirkels:

Contact opnemen

Heeft u vragen over plexiglas cirkels of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 020-2611718 of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.