Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas spiegel

Bij Dokter Plexiglas vindt u plexiglasspiegels die vervaardigd zijn uit hoogwaardige acrylaat platen, waardoor ze ook wel bekend staan als acrylaatspiegels en acrylspiegels. Met een spiegel van plexiglas profiteert u van een duurzamere, lichtere en vooral sterkere spiegel dan een glazen spiegel. Bovendien is ons spiegelend plexiglas kraakhelder en hebben de acrylaat platen exact hetzelfde spiegeleffect. Onze plexiglasspiegels zijn zeer populair in uiteenlopende branches: van interieurbouw en hotels tot dansscholen. U vindt bij ons spiegelend plexiglas in 3 mm. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Plexiglas spiegel op maat

Voordelen spiegelend plexiglas

In vergelijking met glazen spiegels kennen plexiglas spiegels veel voordelen. Zo zijn spiegels van plexiglas beschikbaar in alle gewenste afmetingen tot een maximale afmeting van 3050 x 2030 mm. Daarnaast is het mogelijk om in spiegelend plexiglas te boren, waardoor u uw nieuwe spiegels gemakkelijk monteert aan de muur. Spiegelend plexiglas kent nog meer voordelen, zoals:

  • Extreem sterk en dus minder kwetsbaar
  • 50% lichter dan regulier glas
  • Veilig: geen scherven bij beschadiging
  • Eenvoudig te bewerken: zagen, boren, lijmen en frezen
  • Volledig op maat beschikbaar
  • Makkelijker schoon te maken
  • Voor zowel binnen als buiten: UV- en weerbestendig
  • Gemakkelijk te monteren

Wilt u meer informatie over plexiglasspiegels of wilt u uw spiegel laten bewerken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

020-2611718

Acrylaat spiegel monteren en bewerken

Bij het monteren van uw nieuwe plexiglas spiegels is het van groot belang dat u de spiegel op een vlakke ondergrond bevestigd. Zo voorkomt u dat het een lachspiegel wordt. De plexiglas spiegel bevestigt u eenvoudig met behulp van bijvoorbeeld dubbelzijdige tape, lijm of door middel van schroeven. Daarnaast passen onze specialisten nog meer bewerkingen toe op spiegelend plexiglas. Zo frezen we spiegelend plexiglas op verzoek, waarbij we bijvoorbeeld ronde hoeken creëren.