Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Spiegel

Veel mensen willen graag een spiegel op een speciale afmeting hebben, of willen niet teveel betalen voor een spiegel. Dan is hier de oplossing.
Plexiglas Spiegel is namelijk gemakkelijk op maat te zagen en is bovendien een stuk goedkoper dan de standaard spiegels.

Voordelen Plexiglas Spiegel


Waar gewone spiegels van glas worden gemaakt zijn deze spiegels van acrylaat. Hierdoor zijn de spiegels een stuk taaier dan de standaard spiegel. Een normale spiegel gaat gemakkelijk kapot en valt volledig uit elkaar. Bij een Plexiglas spiegel is dit heel anders. Ze kunnen wel stuk, maar dan moet je flink je beste doen. Hooguit valt er een hoek af of komt er een scheur in het materiaal.

Ook kan Plexiglas spiegel makkelijk bewerkt worden. Op maat zagen is geen enkele probleem. De maximale afmeting van de plaat is 3050 x 2030 mm dus ook qua afmeting zijn er mogelijkheden zat. Ook het boren in Plexiglas spiegel is geen enkel probleem. Zo kunt u uw spiegel overal ophangen.

Grotere spiegels dienen echter wel op een vlakke ondergrond bevestigd te worden of met een achterplaat verstevigd te worden, anders wordt het een lachspiegel.

Er kunnen overigens nog meer bewerkingen worden toegepast op de Plexiglas spiegels. Zo kunnen wij ook ronde hoeken maken op de spiegel. Dit maken wij aan de hand van een frees. Wilt u meer informatie over Plexiglas Spiegels of wilt u ons de spiegel laten bewerken? Neem dan contact met ons op.