Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Stofkap

Wij kunnen voor u ook plexiglas stofkappen maken in ieder gewenst formaat. Indien gewenst leveren wij er een sokkel bij in de door u gewenste kleur. De sokkel zal uitgevoerd worden in MDF of in steigerhout.

Vraag direct een offerte aan via tel. 020-2611718.

Onze stofkappen

Wij onderscheiden ons door het leveren van hoge kwaliteit stofkappen, tegen een marktconforme prijs. Voor deze stofkappen gebruiken wij gegoten acrylaat aangezien dat zich beter laat verlijmen dan een geëxtrudeerde variant. Het is ook mogelijk om hem in een kraswerend Plexiglas te laten uitvoeren. Al onze stofkappen worden in verstek uitgevoerd, zodat de mooiste hoekaansluiting ontstaat. Wilt u toch net iets ander dan een normale stofkap, dan kan dit natuurlijk. Wij maken de stofkappen in iedere gewenste afmeting. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Plexiglas stofkap

 

Waarom een Stofkap?

Voor musea voor het beschermen van kunst.

Gebitsreinigingskap

Voor winkels voor het presenteren van producten.

Voor platenspelers voor het afschermen van de LP.

Voor tandartsen die gebitten reinigen.

Voor beurzen voor productpresentatie.

Voor het beschermen van uw kunst.

Kappen voor architecten voor maquettes.

Kappen voor modelbouw.

En uw creatieve geest!

 

Stof kap

Baklijsten Plexiglas

Baklijsten zijn hele lage stofkappen die vaak verticaal worden geplaatst. In een baklijst kun je bijvoorbeeld een schilderij ophangen en dit beschermen tegen UV-licht en natuurlijk tegen stof.

Plexiglas Baklijst

Plexiglas Baklijst

Bij baklijsten kunt u zelf uiteraard het formaat kiezen, maar ook wat voor kleur achterplaat u wilt. Voor het ophangen van een baklijst zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen er keep-latten achter zetten, zodat de lijst een stukje van de muur komt te hangen of we kunnen er gaten in maken (aan de achterkant) zodat u hem aan een bestaand ophangsysteem kunt bevestigen. Heeft u nog andere wensen, dan vernemen wij dat graag.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, bel ons gerust op tel. 020-2611718 of vul ons contactformulier in. Mailen kan natuurlijk ook naar info@dokter-plexiglas.nl.