Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas windscherm

Een eerste zonnestraal of een lekkere warme bries, en we gaan niets liever dan weer buiten zitten. Net even in de luwte kunnen zitten is dan vaak het prettigst om alvast te kunnen genieten van het mooie weer. Een windscherm die het volle licht doorlaat is dan een uitkomst. Bij Dokter Plexiglas kunnen wij u hier zeker mee helpen.

Windscherm keuze

De keuze voor een windscherm heeft alles te maken met wat u er als consument van verwacht. Wilt u een windscherm dat volledig transparant is, of wilt u ook privacy? Met een opale plaat zorgt u er namelijk voor dat het wel het licht doorlaat, maar u verder niet in het zicht zit.

Een ander belangrijk aspect voor een windscherm is hoe hij gebruikt wordt. Wordt hij intensief gebruikt of vangt hij de volle laag, dan is de keuze voor een polycarbonaat plaat verstandig. Die platen zijn bijzonder taai en slagvast en nagenoeg onbreekbaar. Dus als waait uw windscherm om, de plaat blijft netjes intact. Heeft uw windscherm minder te verduren? Dan kan u ook met Plexiglas aan de slag. In Plexiglas is er een ruimere keuze qua diktes en kleuren, waaronder helder, opaal en smoketinten. De platen zijn ook wat stijver dan polycarbonaat en blijven eerder vlak bij grotere overspanningen.

Windscherm

Windschermen op maat

Buiten de keuze voor een kleur is er ook nog het dilemma dat een windscherm wel goed moet passen. Geen enkel windscherm is gelijk, dus zomaar een nieuwe kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Dokter Plexiglas begrijpen we dit helemaal. U kunt bij ons dan ook iedere plaat netjes op maat laten zagen, tot de mm nauwkeurig. Ook kunnen we uw windscherm in verschillende vormen zagen. Zo past hij altijd precies en heeft hij ook nog eens de gewenste vorm.

Vraag uw windscherm op maat aan bij Dokter Plexiglas!