Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas zwart 3 mm

Plexiglas dekkend zwart 3mm

Zwarte plexiglas platen met een dikte van 3mm zijn ideaal voor verschillende toepassingen, zoals: baklijsten, standbouw, interieurbouw, freesletters en nog veel meer. Plexiglas zwart 3 mm is van gegoten kwaliteit en bovendien zagen we uw platen gratis op maat.

Gratis op maat gezaagd

Gegoten kwaliteit

UV-beschermd

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Lees meer »

€ 55,26 incl. BTW per M²
€ 45,67 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Productomschrijving plexiglas zwart 3 mm

Onze plexiglas zwart 3 mm platen zijn gegoten plexiglas platen, waardoor ze van de hoogste kwaliteit zijn en u het plaatmateriaal bovendien zeer eenvoudig bewerkt. Denk bijvoorbeeld aan het zagen, frezen en boren van uw nieuwe plexiglas zwart 3 mm platen. Plexiglas zwart is een van de vele gekleurde plexiglas platen die Dokter Plexiglas aanbiedt en is zeer geschikt voor decoratieve doeleinden. Met oog voor detail en kwaliteit produceren we alle plexiglas zwart 3 mm platen zelf aan de hand van de nieuwste productietechnieken. De zwarte plexiglas platen van Dokter Plexiglas staan garant voor kwaliteit en maatwerk, waardoor we uw nieuwe plexiglas zwart 3 mm platen gratis op maat zagen.

Productspecificaties plexiglas zwart 3 mm

Zwart plexiglas met een dikte van 3 mm is zeer slijtvast en weersbestendig, waardoor het plaatmateriaal zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Dankzij het feit dat plexiglas zwart Uv-bestendig is, verkleurt en vervaagt het plaatmateriaal niet en geniet u jarenlang van uw plexiglas platen. Onderstaand vindt u alle productspecificaties van plexiglas zwart 3 mm.

Materiaal Gegoten plexiglas
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2030mm
Dikte 3 mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Dekkend zwart
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden 
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Toepassingen zwart plexiglas

Plexiglas zwart 3 mm is geschikt voor allerlei toepassingen: zowel binnen- als buitengebruik. Het plaatmateriaal is Uv-bestendig en verkleurt en vervaagt niet door de zon. Daarnaast zijn plexiglas platen een stuk sterker dan regulier glas, waardoor het beter tegen een stootje kan. Zwart plexiglas is met name populair voor decoratieve doeleinden, maar is ook zeker geschikt voor onder andere onder staande toepassingen:

Zwart plexiglas 3 mm bewerken

Zwart plexiglas is evenals alle andere gekleurde plexiglas platen zeer goed en eenvoudig te bewerken. Mede dankzij deze eigenschap is dit type plexiglas zeer populair omdat het hierdoor geschikt is voor talloze doeleinden en volledig op maat gemaakt kan worden. U bewerkt zwart plexiglas door middel van zagen, boren, bedrukken, lijmen, polijsten en frezen. Dit geldt overigens ook voor zwart plexiglas 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm.

Laat u het bewerken van plexiglas liever over aan de professionals van Dokter Plexiglas? We bewerken uw plexiglas graag voor u, zodat het volledig aansluit bij de gewenste toepassingen. Neem voor het bewerken van uw plexiglas platen contact met ons op via onderstaande knop.

020-2611718

Levering en bestelling

Bij Dokter Plexiglas streven we naar een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Voor het gratis op maat zagen van uw zwarte plexiglas platen gaat er meer productietijd overheen, waardoor de levertijd enkele werkdagen kan uitlopen. Wenst u een duidelijke afleverdatum en tijdstip af te spreken? Neem dan contact met ons op via 020-2611718.

Spoedbestelling

Wilt u uw nieuwe plexiglas zwart platen van 3mm graag met spoed bestellen? Dat kan. Neem hiervoor contact op met een van onze professionals via 020-2611718.

Verzendkosten

We berekenen de verzendkosten automatisch op basis van de afmetingen en het gewicht van uw nieuwe zwarte plexiglas platen. Betaalt u liever geen verzendkosten? Dan bieden we ook de mogelijkheid om uw bestelling bij onze vestiging af te halen. Deze optie selecteert u eenvoudig tijdens het bestelproces.

Contact opnemen

Heeft u vragen over plexiglas zwart 3 mm of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe plaatmateriaal op maat te laten maken? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals via onderstaand telefoonnummer of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder en zorgen voor zwart plexiglas op maat.

020-2611718Offerte aanvragen