Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Plexiglas Mat

Bent u op zoek naar matte Plexiglas platen? Dan bent u bij Dokter Plexiglas aan het goede adres. Vrijwel alle platen op onze website hebben een glossy uitstraling. Toch zijn er een aantal platen die ook een matte uitstraling hebben. Zo hebben wij wit en zwart Plexiglas die zowel een matte als een hoogglans zijde hebben. Ook hebben wij een ruim assortiment in Frost platen. Dit zijn gezandstraalde platen. Ze hebben een soort van sinaasappelhuidje. Ze krijgen hierdoor een matte uitstraling. Die platen hebben wij ook in opaal, en daar is erg veel vraag naar.

Plexiglas Opaal Mat


Er zijn twee soorten matte opaalplaten. De eerste is de Crystal Clear Frost. Dit is een heldere Plexiglas plaat die gezandstraald is. De kern van de plaat die je aan de zijkant kunt zien is helder, maar het oppervlak heeft een matte uitstraling. Het lijkt een beetje op melkglas. Ook is hij enigzins wittig aan het oppervlak. De platen worden bijzonder veel gebruikt voor lichtbakken. De platen hebben een erg mooie lichttransmissie. Als er licht achter gezet wordt, dan licht de hele plaat mooi op en het licht verspreid zich goed. Ook wordt dit materiaal vaak gebruikt voor douchedeuren. De platen zijn er van 3 tot en met 10 mm.

De andere plaat is de Polar White Frost. Ook deze heeft een gezandstraald oppervlak. Dit is echter een opaalplaat die gezandstraald is. De plaat is dus ook in de kern wittig. Op het oppervlak is hij behoorlijk wit en witter dan de Crystal Clear. Qua toepassing wordt hij hetzelfde gebruikt als de Crystal Clear. De Crystal Clear laat echter meer licht door. Afhankelijk van hoeveel licht de plaat moet doorlaten kunt u kiezen welke plaat voor u het meeste geschikt is. Hieronder vindt u ons assortiment in Plexiglas Mat.

  • Plexiglas Mat

    Excl. BTW: € 56,74 Incl. BTW: € 68,66