Geen zaagkosten ✓ Niet goed? Geld terug!  Perspex, Plexiglas!  Lage verzendkosten!  Bel ons! 020 2611718

Trespa ® / HPL

Er zijn altijd veel onduidelijkheden over het verschil tussen Trespa ® en HPL. Eigenlijk is het allemaal niet zo ingewikkeld maar voor iemand die niet regelmatig met de producten werkt Is normaal dat het niet duidelijk is. Wij leggen het graag voor u uit!

Wat is HPL

HPL is een afkorting voor High presure laminaat. Het is een compacte plaat die wordt opgebouwt uit hout vezels en papier.met als bindmiddel fenolhars. Samen wordt dit onder hoge druk geperst. Zo worden de HPL platen gemaakt en zo onleed de plaat zijn naam aan het productie proces. 

Wat is Trespa ®

Trespa ® is een merknaam van High Presure Laminaat of te wel HPL. 

HPL Plaat

Wij hebben een ruim assortiment van HPL platen. We verkopen ze in verschillende diktes en op uw gewenst formaat. In verschillende kleuren voor al uw genste toepassingen. Wij voeren twee merken als eerst hebben wij een HPL [plaat van het merk Trespa ® en daarnaasst voeren wij ook een HPL plaat van het merk Abet voluit is dit Abet Laminati maar wij zullen voor dez HPL plaat altijd referenren naar een HPL  plaat van Abet. Het verschil tussen deze platen is natuurlijk het merk waarvan de HPL van Trespa ® de meest bekende is. Trespa ® platen staan garant voor een hoge kwaliteit. Ook zijn HPL platen van het merk Abet A kwaliteit platen. Voor u niks minder dan top kwaliteit!

 

Kies in voor Trespa ® platen of voor Abet HPL platen

Deze keuze is natuurlijk helemaal aan u als u. Als u een witte gladde plaat wil is deze voordeliger dan de HPL platen met een structuur dit is uw eerste afweging. De witte HPL platen zijn in meerdere diktes verkrijgbaar dan de gekleurde en het zijn altijd van het merk Abet. 

Wilt u toch liever een kleur die dan direct als bv boeibord op uw gevel kan. Dan is wellicht de betreffende ral kleur doorslaggevend. Kwalitatief ontlopen de merken Abet en Trespa ® elkaar niet zo veel. De hpl platen van het merk Trespa ® zijn enkelzijdig gekleurd en de Abet platen hebben aan beide zijdes de zelfde kleur. 

 

Heeft u verder nog vragen over onze Trespa ® platen of over abet HPL plaat bel of mail ons dan. Uw kunt natuurlijk ook ons contact formulier invullen.

Info@dokter-plexiglas.nl of bel 020-2611718