Logo Dokter-Plexiglas.nl

Trespa® platen grijs

In de webshop van Dokter Plexiglas koopt u gemakkelijk, veilig en voordelig uw grijze Trespa® platen. De platen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, strakke afwerking en brede toepassingsgebied. Bovendien zagen we uw grijze Trespa® gratis op maat, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Bekijk hieronder direct ons aanbod.

Beproefde Trespa® kwaliteit

Als we het hebben over HPL platen, dan is het van oorsprong Nederlandse Trespa® de onbetwiste marktleider. Het merk heeft inmiddels zelfs zó veel bekendheid verworven, dat men Trespa® is gaan zien als productnaam. Het betreft hier echter nog steeds HPL, maar wel van de beproefde Trespa®-kwaliteit. En dat gaat vanzelfsprekend ook op voor onze platen in de kleur grijs.

Grijze Trespa® platen van 6mm dik

Onze grijze Trespa® platen hebben een dikte van 6mm. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit, strakke afwerking, enorme duurzaamheid en uitstekende weersbestendigheid. Deze eigenschappen maken de platen geschikt voor een veelheid aan toepassingen. Met name voor het exterieur worden de 6mm dikke platen veel gebruikt, denk hierbij bijvoorbeeld aan gevelbekleding.

Gratis op maat aangeleverd

Naast hoge kwaliteit plaatmateriaal staat ook het verlenen van service bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we uw grijze Trespa® gratis voor u op maat en leveren het netjes op de gewenste locatie af, eventueel in delen. Dit bespaart u een hoop tijd en geld. Doordat we kunnen zagen, frezen en laseren, is elke afmeting en vorm voor uw Trespa® platen realiseerbaar.

Trespa® platen in grijs en vele andere kleuren

Ons assortiment herbergt niet alleen grijze Trespa® platen, maar ook vele andere kleuren. We hebben onder meer:

  • Trespa® antraciet
  • Trespa® zwart
  • Trespa® wit
  • Trespa® groen

Ook voor andere soorten plaatmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons tevens een uitgebreid assortiment plexiglas en polycarbonaat.

Vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u vragen over onze Trespa® platen of wilt u advies omtrent uw project? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel 020-2611718 of mail naar info@dokter-plexiglas.nl.