Logo Dokter-Plexiglas.nl

Trespa® platen wit

Witte Trespa® platen kopen? Bij Dokter Plexiglas bent u aan het juiste adres. Zoals u van Trespa® gewend bent is het plaatmateriaal van hoge kwaliteit, uiterst duurzaam en voorzien van een strakke afwerking. In ons aanbod vindt u Trespa® platen in diverse tinten wit. U bekijkt de producten hieronder.

Marktleider op het gebied van Trespa®

Het kwaliteitsmerk Trespa® staat garant voor subliem afgewerkt plaatmateriaal dat duurzaam, weersbestendig en breed toepasbaar is. Het in Limburg gevestigde bedrijf produceert al tientallen jaren een grote verscheidenheid aan gevelplaten en maakt hierbij altijd gebruik van de nieuwste technieken. Vandaag de dag mag Trespa® zich marktleider noemen op het gebied van gevelbekleding.

Trespa wit 6mm

Ons witte Trespa heeft een dikte van 6mm. Als het gaat over Trespa® plaatmateriaal, dan is 6mm de dikte die het meest gangbaar is. Onze klanten gebruiken de platen met name voor het exterieur. Vooral voor gevelbekleding worden ze vaak gebruikt, maar ook bij reclameborden doet het 6mm dikke Trespa® het goed.

Gratis op maat gemaakt

Bij Dokter Plexiglas maken we uw gewenste Trespa® platen gratis op maat. In onze eigen werkplaats hebben we diverse machines waarmee we uw Trespa® in de juiste vorm en afmeting kunnen zagen, laseren of frezen. Daarnaast heeft u de optie om de bestelling (in delen) te laten afleveren op de door u gewenste locatie, zodat u direct met uw plaatmateriaal aan de slag kunt.

Trespa® in het wit en diverse andere kleuren

Trespa® in een andere kleur nodig? Als alternatief voor wit hebben we diverse andere kleuren in ons assortiment. U koopt bij ons ook:

Niet op zoek naar een andere kleur, maar naar een ander type plaatmateriaal? Ook op het gebied van polycarbonaat, HPL platen en plexiglas zijn we de aangewezen expert.

Contact

Meer informatie nodig over onze producten of dienstverlening? Of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact op via info@dokter-plexiglas.nl of bel 020 261 1718.