Logo Dokter-Plexiglas.nl

Trespa® platen zwart

Welkom in de webshop van Dokter Plexiglas; dé plek waar u eenvoudig en voordelig zwarte Trespa® platen koopt. Net als ons andere Trespa® zijn ook de zwarte platen van bijzonder hoge kwaliteit, strak afgewerkt en breed toepasbaar. U bekijkt het aanbod hieronder. Wilt u direct met uw Trespa® aan de slag? Laat het dan gratis door ons op maat zagen!

De kwaliteit die u van Trespa® mag verwachten

De platen van Trespa® zijn van sublieme kwaliteit; het merk is niet voor niets marktleider op het gebied van gevelplaten. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft door de jaren heen zelfs zóveel bekendheid opgebouwd, dat men Trespa® is gaan gebruiken als productnaam. Ditzelfde principe zien we bijvoorbeeld ook bij Luxaflex. Met onze Trespa® platen in de kleur zwart koopt u dus de allerhoogste kwaliteit gevelplaten.

Trespa® zwart 6mm

Ons zwarte Trespa® is 6mm dik en hiermee geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Vooral voor het exterieur worden deze platen vaak gebruikt. Dankzij hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en weersbestendigheid zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbekleding en reclameborden.

Gratis op maat gezaagd

Naast het ruime aanbod kwaliteitsproducten bieden we u graag een stukje extra ondersteuning met onze gratis zaagservice. We zagen, frasen of laseren uw zwarte Trespa® gratis op maat, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Elke vorm of afmeting is hierbij denkbaar en we leveren het keurig op de gewenste locatie af.

Zwart en vele andere kleuren Trespa®

U koopt bij ons niet alleen zwart Trespa®, we hebben ook een ruime reeks andere kleuren beschikbaar. Denk hierbij aan:

Ander type plaatmateriaal nodig? Ook voor hoge kwaliteit HPL platen, polycarbonaat en plexiglas zijn we de aangewezen expert.

Klantenservice

Kunnen we u meer vertellen over onze producten of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op via 020 261 1718 of info@dokter-plexiglas.nl. We voorzien u graag van meer informatie.