Logo Dokter-Plexiglas.nl

Veel gestelde vragen


Er zijn 11 resultaten gevonden.

Onze webshop is 24 uur per dag online bereikbaar. Onze binnendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00uur-17.00uur en op vrijdag van 09.00uur-15.00uur.

Op officiële feestdagen is ons kantoor gesloten (o.a. 1e en 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag, Hemelvaart en Nieuwsjaarsdag)

Dokter Plexiglas levert producten op maat. Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt deze uiterlijk de volgende werkdag ingelezen in de productiebestanden voor onze zaagmachine afdelingen. Meestal wordt binnen 2-3 werkdagen na uw bestelling, het maatwerk product aan u verzonden.

Indien U echter producten met speciale bewerkingen bestelt, maken wij vooraf een offerte en geven u daarbij een zo nauwkeurig mogelijke levertijd.

Indien een product onverhoopt niet op voorraad is, dan wel er onvoldoende voorraad is om uw order te produceren, infomeren wij u hierover. In overleg spreken we dan een verwachte leverdatum / verzenddatum af.

De verzendkosten worden door onze webshop calculator berekend op basis van de omvang van het pakket ( lengte/breedte/hoogte ) alsmede het gewicht van het pakket / de pakketten.

Jazeker onze zagerij zit in Almere. Als u in het bestel proces kiest voor afhalen kunt u de bestelling bij ons afhalen. 

Ja, maar alleen voor zakelijke klanten hebben wij de mogelijkheid om op rekening te (gaan) kopen. Echter dat kan niet direct bij de eerste bestelling.  Pas na de derde bestelling kunnen wij een creditcheck doen. Indien onze verzekeraar een verzekeringsdekking verstrekt, mogen wij binnen deze limiet op rekening aan u leveren. De betaalconditie is dan 14 dagen na factuurdatum. Zodra echter een factuur niet tijdig is betaald, kan niet verder op rekening gekocht worden, totdat betaling binnen is. Zie tevens onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden op de home pagina van de webshop.

In onze webshop is een betaalmodule gebouwd van Mollie.nl en Multisafepay.nl

Omdat onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat, kun je altijd snel en veilig betalen. Dat kan op de volgende manieren :
- iDeal  / Bankoverschrijving /  Bancontact-MrCash / Sofort

Dokter Plexiglas hanteert een minimaal orderbedrag ( goederen ) van € 50,00 excl. 21% BTW.  Dit bedrag is derhalve exclusief verzend- en handlingskosten.  Dit betekent dat indien U een plaatje bestelt van bijvoorbeeld EUR 40,- ( excl. BTW ) er een toeslag wordt berekend van EUR 10,- ( excl. BTW ). Daarmee komt het goederenbedrag altijd op minimaal € 50,00 excl. 21% BTW.

Dokter Plexiglas beschikt over een groot machinepark waar vol-automatisch dan wel handmatig zaagorders worden ingegeven.  De minimale grootte van een plaatje dat wij kunnen (laten) zagen/verwerken is 10 * 10 cm ( lengte * breedte ).  Indien u een order ingeeft, kleiner dan deze maatvoering, dan zal onze webshop deze order niet kunnen accepteren.

Dokter Plexiglas heeft jarenlange ervaring in het leveren aan bedrijven, scholen, gemeenten, overheid, instellingen en musea.  Grote orders kunnen wij doorgaans snel uit voorraad leveren. Of U nu 1 of 100.000 plaatjes besteld, wij hebben met meerdere productie locaties, voldoende capaciteit om uw project snel te voorzien van de benodigde kunststof platen / plaatjes. Neem altijd contact op met onze binnendienst verkoop. Zij adviseren u graag.

Dokter-Plexiglas biedt u, tegen meerprijs ( offerte ) diverse bewerkingen aan zoals : frezen, laseren, graveren, buigen, boren, polijsten, lijmen en/of bedrukken. Zo kunt u uw kunststofproduct geheel (laten) maken naar uw wens.

Dokter Plexiglas heeft zelfs een eigen lasermachine !

Wij adviseren u graag.

Dokter Plexiglas is de specialist op het gebied van stofkappen. Wij maken stofkappen van museum kwaliteit. Dit is een top product en zeer geschikt voor tentoonstellingen, architecten, musea, bedrijven ( entree ), makelaars etc.etc. 

Wij verzorgen graag een maatwerk offerte voor u. Bel ons op 020-2611718 of mail ons : info@dokter-plexiglas.nl