Logo Dokter-Plexiglas.nl

Baklijsten

Wilt u uw schilderij of kunstwerk beschermen met een baklijst? Dat kan bij Dokter Plexiglas.

Een baklijst is qua productie vergelijkbaar met een stofkap. Wij kunnen baklijsten in iedere afmeting maken. Vanwege de toepassing van een baklijst is dit ook handig aangezien het bijna altijd maatwerk is voor de klant. Dus bent u geïnteresseerd in een baklijst? Vraag hem dan bij ons aan via 020-2611718 of via email info@dokter-plexiglas.nl 
Wij maken dan een offerte voor u op maat.

Aanleveren baklijst info

Als wij voor u een baklijst gaan maken of een offerte willen maken hebben we altijd de juiste informatie nodig.

Het is voor ons en voor u belangrijk dat alle informatie de wij ontvangen correct is zodat wij samen tot de juiste prijs stelling komen en voor u de perfecte museum kwaliteit baklijst kunnen vervaardigen. Daarom hebben we altijd de volgende informatie nodig.

- Binnenmaten baklijst

- Wel of geen scheg ophangsysteem

- Manier van ophangen kunstwerk aan de binnenkant

- Portret of landscape

- Kleur achterplaat

- Eventueel gewenste dikte*

* Over het algemeen is de dikte van het plexiglas afhankelijk van de maat van de baklijst. Bij een grotere kap wordt gebruikt gemaakt van een dikkere soort acrylaat. En als de baklijst wat kleiner is kiezen we automatisch voor een dunnere variant. Over het algemeen maken wij de keuze voor u. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u een bepaalde uitstraling wenst en dat u door kiest voor een dikkere uitvoering.

Plexiglas baklijsten