Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas baklijst: bescherming van uw schilderij of kunstwerk

Voor optimale bescherming van uw schilderij of ander kunstwerk, laat u een plexiglas baklijst op maat maken bij Dokter Plexiglas. Onze specialisten produceren plexiglas baklijsten volledig op maat aan de hand van al uw wensen en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig plexiglas. Op die manier bent u verzekerd van optimale bescherming en geeft u uw kunstwerken net dat beetje extra allure dat zij verdienen. Bij Dokter Plexiglas profiteert u altijd van veel voordelen, zoals:

 • Scherpe tarieven
 • Volledig op maat gemaakt
 • Uitsluitend hoogwaardig plexiglas
 • Eenvoudig te monteren baklijsten
 • Optimale bescherming tegen stof en vuil

Wilt u uw kunstwerken beschermen en bent u geïnteresseerd in een plexiglas baklijst van topkwaliteit? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 020-2611718 om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte op maat aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Plexiglas baklijsten

Baklijst van plexiglas op maat

Onze plexiglas kunstkappen zijn speciaal ontworpen om schilderijen en andere kunstwerken te beschermen tegen stof en vuil. Ze zijn dan ook vergelijkbaar met stofkappen. Door middel van een speciaal ophangsysteem plaatst u de op maat gemaakte kunstkappen eenvoudig aan de muur. Daarnaast zijn de kunstkappen geschikt om liggende kunstwerken te beschermen. In dat geval monteren we uiteraard geen ophangsysteem. We maken de kunstkappen van helder plexiglas, zodat het kunstwerk perfect zichtbaar blijft. Bij Dokter Plexiglas maken we kunstkappen van iedere gewenste afmeting en dikte, waardoor u altijd profiteert van kunstkappen op maat.

Plexiglas baklijst bestellen

Wilt u plexiglas kunstkappen op maat bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. Om tot een juiste prijsstelling te komen en te voldoen aan al uw wensen, is het van belang dat onze specialisten de juiste informatie ontvangen. We hebben dan ook de volgende informatie nodig om voor u de perfecte museumkwaliteit kunstkappen te produceren:

 • Binnenmaten van de gewenste kunstkap.
 • Buitenmaat van de gewenste Kunstkap*.
 • Aanwezigheid ophangsysteem: ja of nee
 • Indeling: portrait of landscape
 • Kleur van de achtergrond
 • Eventueel: gewenste dikte van het plexiglas*

* De dikte van het plexiglas dat gebruikt wordt voor de productie van kunstkappen is afhankelijk van de gewenste afmetingen van de kunstkap. Hoe groter de kunstkap, hoe dikker de plexiglas platen. Over het algemeen maken we deze keuze voor u. Uiteraard is het ook mogelijk dat u een andere dikte wilt hebben in verband met bijvoorbeeld extra beveiliging van uw kunststuk. In dat geval heeft u bij Dokter Plexiglas ook de optie om zelf de dikte van het plexiglas te bepalen.

Heeft u vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze plexiglas kunstkappen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020-2611718 of vraag direct een offerte op maat aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.