Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas gekleurd Groen 692 3mm

Plexiglas gekleurd Groen 692 3mm

Plexiglas gekleurd Groen 692 3mm

Kies uw formaat
Wij rekenen geen Zaagkosten!

Let op : Breedte en Lengte invoeren in mm
Voorbeeld:
1 cm is 10 mm
10 cm is 100 mm
100 cm is 1000 mm

€ 60,00 incl. BTW per M²
€ 49,59 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons!

Plexiglas Gekleurd

Plexiglas gekleurd is een gegoten Kunststof (laat zich beter bewerken dan een ge-extrudeerde kunststof). Andere benamingen zijn Acrylaat, PMMA, GS etc.

Plexiglas Bewerken

Wij kunnen plexiglas gekleurd voor u bewerken. Bel even voor de mogelijkheden of kijkt u in het lijstje hieronder.

Plexiglas Zagen

Wij zagen uw materiaal gratis voor u op maat. Mocht u zelf willen zagen kan dit natuurlijk. Gebruik dan een zaagblad met zeer kleine tandjes bijv. een ijzerzaagblad. Denk er om niet met te grote snelheid of toeren zagen. Ronde vormen of andere modellen die niet recht of vierkant gezaagd moeten worden zijn mogelijk. Kijkt u dan bij laseren of frezen.

Plexiglas Buigen

Plexiglas laat zich goed buigen zo maken wij folder standaards, monitor verhogers, en meer.

Plexiglas Boren

Zelf kunt u dit producten prima boren. U neemt een ijzer boortje en boort met lage toeren eenvoudig door het materiaal. Tip! gebruik schilderstape op de plek waar u wilt boren zodat de boor niet van het materiaal glijdt. Wij kunnen natuurlijk ook voor u boren. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Plexiglas Frezen

Een frees is een soort van boor kop die zowel van boven als naar beneden gaat en van links naar rechts beweegt. Wij hebben de beschikking over een frees met een bed van 2000mm x 3000mm. Vragen bel gerust.

Plexiglas Laseren

Veel kunststoffen kunnen niet gelaserd worden sommige kunststoffen wel. Met een laser wordt een vrije vorm uit kunststof gesneden. Vragen bel gerust.

Plexiglas Polijsten

Als wij u kunststof leveren is er de mogelijkheid dat wij dit voor u, tegen meerprijs, polijsten zodat de randen mooi gaan glimmen en net zo transparant of gekleurd zijn als de plaat zelf. Bel voor de mogelijkheden.

Plexiglas Verlijmen

U kunt dit Plexiglas gekleurd het beste verlijmen met Chloroform. Chloroform is echter niet makkelijk verkrijgbaar en alleen geschikt voor de professioneel. Voor het verlijmen verkopen wij ook geschikte lijmen die minder agressief zijn.

Plexiglas Eigenschappen

Thermische geleiding 0,07—0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K

Verwerking punt 80- 110 graden
Vervorming temperatuur 150-180 graden
Slag sterkte 16 KJ/m2
Massa dichtheid 1190kg/m2

Voor vragen bel gerust of vul het contact formulier in      

Grondstoffen Plexiglas

Aceton, methanol, waterstof cyanide en zwavelzuur. Wilt u meer gegevens ontvangen, belt u ons dan even. Overige producten die wij verkopen zijn PlexiglasOpaal, gekleurd, gekleurd doorzichtig of polycarbonaat.