Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas Helder 4mm

Plexiglas Helder 4mm

Geheel transparant plexiglas. Kies uw plexiglas acrylaat dikte en formaat. We rekenen geen zaagkosten.

Let op: ons plexiglas is niet geschikt voor balkons of balustrades. Gebruik hier polycarbonaat voor.

Voor onze afmetingen rekenen we in millimeters.

Gratis op maat

Bewerking mogelijk

UV-beschermd

Lees meer

€ 49,54 incl. BTW per M²
€ 40,94 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Omschrijving plexiglas helder 4 mm

Dokter Plexiglas verkoopt plexiglas in verschillende diktes, zoals 4 mm. Plexiglas is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook doorzichtig. Plexiglas helder is te vergelijken met glas, alleen is glas helderder. Plexiglas is echter wel ongeveer 30 keer sterker dan glas en geschikt voor stofkappen, folderhouders, awards of letters ter reclame op uw gevel.

Eigenschappen plexiglas helder 4 mm

Materiaal Aceton, methanol, waterstof cyanide, zwavelzuur
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2050mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Helder
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden 
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Plexiglas 4 mm op maat

Dokter Plexiglas bewerkt uw plexiglas 4 mm voor een gewenst eindproduct. Het bewerken van plexiglas doen we op verschillende manieren. Afhankelijk van wat u wilt, hanteren we de best passende methode.

Plexiglas 4 mm zagen

Wanneer u plexiglas bestelt, zaagt Dokter Plexiglas dit voor u op maat. Dit doen we geheel kosteloos. Vul hiervoor de afmetingen in die u wenst. Zelf plexiglas zagen kan natuurlijk ook. Zorg wel dat u de juiste benodigdheden heeft en een laag toerental hanteert. Een onjuiste werkwijze resulteert vaak in splinters, scheuren of andere beschadigingen.

Plexiglas 4 mm boren

Als u gaten nodig heeft, kunt u uw plexiglas laten boren. Laat dit door Dokter Plexiglas doen of boor zelf uw gaten. Als u het zelf doet, adviseren we u om een ijzeren boortje te gebruiken in combinatie met lage toeren. Voor extra grip plakt u schildertape op het heldere plexiglas om te voorkomen dat uw boor eraf glijdt.

Plexiglas 4 mm frezen

Plexiglas frezen doen we voor specifieke vormen die met een zaag moeilijk te realiseren zijn. Denk aan folderhouders of speciale bakjes.

Plexiglas 4 mm laseren

Als de gewenste vorm lastig te frezen is, gebruiken we een laser. Hiermee snijden we iedere denkbare vorm op de millimeter nauwkeurig uit. Bij het gebruiken van de laser op helder plexiglas blijven de randen glad.

Plexiglas 4 mm polijsten

Indien gewenst, polijsten we uw plexiglas 4 mm om glimmende randen met optimale helderheid te realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Plexiglas 4 mm lijmen

Plexiglas lijmen we graag voor u aan elkaar als dit nodig is voor het eindresultaat. Dit doen we met acrylaat lijm. U kunt zelf ook plexiglas lijmen, mits u beschikt over de kennis en gereedschappen. Anders adviseren we u om dit door een professional te laten doen. Plexiglas lijmt u voor:

Veelgestelde vragen

Is 4 mm plexiglas geschikt voor buiten?

Plexiglas is weerbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het materiaal is bestand tegen UV-straling.

Kan ik plexiglas 4 mm laten bedrukken?

U laat uw plexiglas 4 mm eenvoudig bedrukken bij Dokter Plexiglas. Stuur uw afbeelding, logo of tekst op en we gaan voor u aan de slag. Naast bedrukken, graveren we ook uw plexiglas.

Kan ik mijn plexiglas helder 4 mm afhalen?

Indien u wenst om uw bestelling op te halen, doet u dit op een van onze afhaaladressen. Deze lijst krijgt u te zien tijdens het bestellen.

Is het mogelijk om mijn plexiglas te retourneren?

Als (een deel van) uw bestelling beschadigd is bij de levering retourneert u uw plexiglas binnen 7 dagen. De beschadigde producten vervangen we kosteloos. Als u een afwijkende bestelling geleverd krijgt, retourneert u hem ook. We sturen u gratis de juiste producten op.

Zit er een bestelminimum op plexiglas 4 mm?

Dokter Plexiglas hanteert een minimaal aankoopbedrag van € 10,-, exclusief 21% btw. Dit bedrag is ook exclusief verzend- en behandelingskosten.