Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas helder 2 mm

Plexiglas Helder 2mm

Helder plexiglas met een dikte van 2mm is geschikt voor veel toepassingen, zoals een naambordje, windlicht of hologram. Helder plexiglas is sterker én goedkoper dan normaal glas.

Gratis op maat gezaagd

Bewerking mogelijk

UV-beschermd

Lees meer »

€ 25,69 incl. BTW per M²
€ 21,23 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Omschrijving plexiglas helder 2 mm

Plexiglas is een goede vervanger van glas. Het is niet zo helder als glas, maar wel veel goedkoper. Daarnaast is het lichter dan normaal glas en ongeveer 30 keer zo sterk. Plexiglas met een dikte van 2mm is geschikt voor bijvoorbeeld een naambord, windlicht of hologram.

Materiaal Aceton, methanol, waterstof cyanide, zwavelzuur
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2050mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Helder
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden 
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Toepassingen plexiglas helder 2 mm

Plexiglas met een dikte van 2 millimeter is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Denk hierbij aan producten als stofkappen, tafeldecoratie, naamkaarten, naamborden, hologrammen en windlicht.

2mm plexiglas is niet geschikt voor balkon en balustrades. Indien u platen zoekt die hier geschikt voor zijn, raden wij u polycarbonaat aan.

Plexiglas 2 mm bewerken

Bij Dokter Plexiglas laat u het plexiglas 2 mm op maat maken en op verschillende manieren bewerken. U kunt dit natuurlijk zelf proberen, maar we raden sterk aan dit altijd door een professional te laten doen voor het beste (en veiligste!) resultaat.

Mogelijke bewerkingen:

Het is ook mogelijk om kant-en-klare plexiglas producten te kopen, zoals naamborden, menustandaarden en inschuifblokken. Zie hiervoor de pagina Plexiglas producten.

Plexiglas helder 2 mm bedrukken

Plexiglas bedrukken en graveren laat u ook doen door Dokter Plexiglas. Zo personaliseert u uw plexiglas met bijvoorbeeld de huisstijl of het logo van uw onderneming. U bestelt gepersonaliseerd plexiglas van 2 mm in grote of kleine oplage.

Andere afmetingen plexiglas helder

Bent u op zoek naar helder plexiglas met een andere dikte dan 2 mm? Dokter Plexiglas biedt ook plexiglas met andere diktes aan:

Plexiglas helder 2 mm kopen

Koop eenvoudig en snel uw plexiglas via de webshop van Dokter Plexiglas. Selecteer bovenaan de pagina de dikte van uw doorzichtige plexiglas en vul de gewenste lengte en breedte in. De maximale breedte is 2050 mm en de maximale lengte is 3050 mm. Op basis van de afmetingen berekent de webshop automatisch uw prijs. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en ga verder met bestellen of shop verder. Vul uw gegevens in, selecteer de leveringsmethode en kies hoe u wilt betalen. Rond uw bestelling af door de betaling te voltooien.

Bestelinformatie

Bestellingen leveren we meestal binnen 2 of 3 werkdagen. Omdat het materiaal op maat gezaagd dient te worden, is er altijd sprake van een productietijd. Dit kunnen enkele werkdagen zijn. Indien het een spoedbestelling betreft of u graag de leverdatum en -tijd af wilt spreken, kunt u hierover contact met ons opnemen.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de afmetingen en het gewicht van de bestelling. Bij de keuze voor het afhalen in plaats van laten leveren, worden er geen verzendkosten berekend.

Meer informatie over bestellen en leveren

Veelgestelde vragen

Is plexiglas helder 2mm weerbestendig?

Ja, plexiglas is weerbestendig. Plexiglas is UV-bestendig en kan daarmee zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Is plexiglas helder 2mm makkelijk te bewerken?

Plexiglas, zo ook 2mm plexiglas, is zeer goed bewerkbaar. Kijk op de pagina Plexiglas bewerken voor de mogelijke bewerkingen, zoals bedrukken, lijmen en zagen.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Producten die beschadigd aangeleverd zijn kunt u binnen 7 dagen retourneren. Bekijk voor meer informatie de pagina Bestel informatie

Heeft Dokter Plexiglas een minimale afname?

We hanteren een minimaal orderbedrag van € 10,- excl. 21% btw.  Dit bedrag is exclusief verzend- en handelingskosten.

Is het mogelijk om een bestelling af te halen?

Ja, dat kan. We hebben meerdere locaties; afhankelijk van het bestelde product krijgt u direct bij de bestelling de lijst van de mogelijke afhaaladressen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Voor vragen kunt u ons bereiken via: