Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas Helder  3mm

Plexiglas Helder 3mm

Geheel transparant plexiglas. Kies uw plexiglas acrylaat dikte en formaat. We rekenen geen zaagkosten.

Gratis op maat

Bewerking mogelijk

UV-beschermd

Lees meer

€ 37,17 incl. BTW per M²
€ 30,72 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Omschrijving plexiglas helder 3 mm

Plexiglas is van kunststof en helder te verkrijgen. Hiermee is het een goede en voordelige glasvervanger. Plexiglas helder is minder helder dan echt glas, maar wel circa 30 keer sterker. Helder plexiglas met een dikte van 3 mm is ideaal voor naamborden, windlichten of hologrammen. Plexiglas is niet geschikt voor uw balkon of balustrade. Gebruik hier polycarbonaat voor.

Eigenschappen plexiglas helder 3 mm

Materiaal Aceton, methanol, waterstof cyanide, zwavelzuur
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2050mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Helder
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden 
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Plexiglas 3mm bewerken

Helder plexiglas bewerken we graag voor u. Er zijn diverse manieren geschikt voor het bewerken van plexiglas 3 mm. Lees alles over onze methodes.

Plexiglas 3mm zagen

We zagen plexiglas gratis voor u op maat. Zelf uw plexiglas zagen kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor een zaagblad met zeer kleine tandjes bijv. een ijzerzaagblad. We raden u af om met te grote snelheid of toerenaantal te zagen. Ronde of andere vormen die niet recht of vierkant zijn, zagen we ook. Dit doen we echter door het plexiglas te laseren of te frezen.

Plexiglas 3mm boren

Plexiglas boren we graag voor u. We waarborgen de positie van de boorgaten en daarom bestelt u voorgeboord plexiglas door contact met ons op te nemen via 020-2611718 of info@dokter-plexiglas.nl en uw wensen te bespreken. Zelf plexiglas 3 mm boren kan natuurlijk ook. Doe dit met een ijzeren boortje en lage toeren. Gebruik hierbij schildertape, zodat uw boor niet van het materiaal glijdt.

Plexiglas 3mm frezen

Uw plexiglas frezen we graag met onze freesmachine. We frezen plexiglas voor bijvoorbeeld folderstandaards, speciale bakjes of reclameletters aan gevels.

Plexiglas 3mm laseren

Voor fijn snijwerk gebruiken we lasers. Door middel van een laser smelten we het plexiglas op de millimeter nauwkeurig. Het voordeel van plexiglas laseren, is dat de randen zeer glad en helder blijven.

Plexiglas 3mm polijsten

Bij Dokter Plexiglas polijsten we uw plexiglas 3 mm als u dit wenst. Helder plexiglas polijsten zorgt voor glimmende randen en dezelfde helderheid als de plaat zelf. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Plexiglas 3mm lijmen

We raden u aan om plexiglas lijmen aan een professional over te laten. Dit is namelijk niet eenvoudig, tenzij u de juiste kennis en gereedschappen heeft. Voor het verlijmen van plexiglas helder 3 mm gebruiken we acrylaat lijm. Plexiglas lijmen is ideaal voor het maken van:

Veelgestelde vragen

Is helder plexiglas 3 mm weerbestendig?

Plexiglas is weerbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het materiaal is bestand tegen UV-straling.

Kan ik plexiglas laten bedrukken of graveren?

Dokter Plexiglas bedrukt of grafeert uw plexiglas. Zo laat u uw gewenste afbeelding, logo of tekst op het plexiglas zetten.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Producten die bij ontvangst beschadigd zijn retourneert u binnen 7 dagen. We vervangen de beschadigde producten gratis. Leveren een onjuist aantal of een afwijkend product bij u af? Ook dan retourneert u ze binnen 7 dagen en ontvangt u kosteloos de juiste producten.

Kan ik mijn plexiglas helder 3 mm afhalen?

Bij Dokter Plexiglas haalt u uw bestelling makkelijk op bij de dichtstbijzijnde locatie. Bij het bestellen, ontvangt u een lijst met afhaaladressen.

Hanteert Dokter Plexiglas een bestelminimum?

Een bestelling bij Dokter Plexiglas dient minimaal € 10,- te bedragen exclusief 21% btw, verzend- en handelingskosten.