Logo Dokter-Plexiglas.nl
Plexiglas Helder 6mm

Plexiglas Helder 6mm

Helder plexiglas van 6 mm. Gratis op maat gezaagd.

Selecteer uw plexiglas acrylaat formaat en dikte.

Let op: ons plexiglas is niet toepasbaar voor uw balkon of balustrade. Hier gebruikt u polycarbonaat voor.

Voor onze afmetingen rekenen we in millimeters.

Gratis op maat

Bewerking mogelijk

UV-beschermd

Lees meer

€ 79,40 incl. BTW per M²
€ 65,62 excl. BTW per M²
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
in voorraad
Bewerken plexiglas
Gratis gezaagd
Particulier & Zakelijk
Perspex Plexiglas!
Bel ons! 020-2611718

Plexiglas helder 6 mm van Dokter Plexiglas

Dokter Plexiglas biedt een breed assortiment plexiglas aan, waaronder helder plexiglas met een dikte van 6 mm. Dit is een perfecte vervanger van glas en tegelijkertijd een stuk voordeliger. Hoewel echt glas helderder is dan plexiglas, is het kunststof circa dertig keer sterker. Plexiglas, ook wel geëxtrudeerd acrylaat genoemd, is breed inzetbaar voor onder andere naambordjes, tafelbladen, spatschermen of decoratie.

Kenmerken plexiglas helder 6 mm

Materiaal Aceton, methanol, waterstof cyanide, zwavelzuur
Lengte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 3050mm
Breedte Op maat. Minimaal 100mm, maximaal 2050mm
Binnen- of buitengebruik Binnen en buiten
Hittebestendigheid Hoog
UV-bestendigheid Hoog
Kleur Helder
Verlijmbaar Ja (zie plexiglas lijmen)
Thermetische geleiding 0,07-0,21 W/m.K
Lineair thermische uitzetting 7,7-10-5 m/K
Verwerkingspunt 80-110 graden
Vervormingstemperatuur 150-180 graden
Slagsterkte 16 Kj/m2
Massadichtheid 1190 kg/m2
Chemisch bestendig Ja
Vochtbestendig Ja

Bewerkingsmethodes plexiglas 6 mm

Omdat de toepassingsmogelijkheden met plexiglas oneindig zijn, bestaan er veel verschillende bewerkingsmethodes. Iedere methode sluit aan op specifieke doeleinden. We leggen u graag alles uit over het bewerken van plexiglas.

Plexiglas 6 mm zagen

Dokter Plexiglas zaagt uw plexiglas kosteloos op maat. Zo ontvangt u uw bestelling kant en klaar en hoeft u zelf niet meer te zagen. Zaagt u toch liever zelf het plexiglas? Zorg dan dat u het op een laag toerental zaagt met een zaagblad dat over kleine tanden beschikt. Op deze manier voorkomt u beschadigingen.

Plexiglas 6 mm boren

We voorzien uw heldere plexiglas graag van boorgaten. Wenst u dat we uw plexiglas boren? Neem dan contact met ons op via 020-2611718 of info@dokter-plexiglas.nl. Zo stellen we eenvoudig vast waar de boorgaten precies moeten komen. Zelf boren kan ook, mits u een ijzeren boortje gebruikt en met lage toeren boort. Zo voorkomt u beschadigingen in het plexiglas. Tip van Dokter Plexiglas: gebruik schildertape op de plek waar u boort, zodat uw boor niet van het gladde plexiglas glijdt.

Plexiglas 6 mm frezen

Laat uw plexiglas frezen als u uw plexiglas in specifieke vormen wenst, zoals letters. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen voor een reclamebord op de gevel van uw winkel, maar ook voor bakjes of folderstandaards.

Plexiglas 6 mm polijsten

Door uw plexiglas te laten polijsten, ontstaan er glimmende raden. Dit zorgt ervoor dat de randen er net zo uit zien als de heldere plexiglas laag.

Plexiglas 6 mm verlijmen

Er zijn verschillende toepassingen waarbij het van pas komt om het plexiglas te lijmen. Dit doet Dokter Plexiglas met acrylaat lijm. Zelf plexiglas verlijmen kan, mits u over de juiste kennis en middelen beschikt. Is dit niet het geval? Dan raden we aan om dit door een professional te laten doen. Met het verlijmen van plexiglas creëren we uw:

Plexiglas 6 mm laseren

Om gedetailleerde sneden te realiseren, laseren we plexiglas op de millimeter nauwkeurig. Het voordeel van de laser is dat het plexiglas smelt, waardoor de randen helder en glad blijven.

Contact met Dokter Plexiglas

Voor al uw vragen rondom ons heldere plexiglas van 6 mm dik neemt u contact met ons op. We staan u graag te woord en voorzien u van relevante informatie.

020-2611718Offerte aanvragen