Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas scherm

Bescherm uw werknemers en klanten tegen het coronavirus en andere virussen met een hoogwaardig plexiglas scherm. We maken plexiglas schermen, ook wel balie- en kuchschermen genoemd, van volledig helder en glad plexiglas. Hierdoor is het contact tussen werknemer en klant optimaal en reinigt u uw plexiglas schermen eenvoudig. We bieden zowel hangende als vrijstaande plexiglas schermen aan in verschillende diktes, die we gratis op maat zagen. Bekijk hieronder ons ruime assortiment plexiglas schermen en verminder het besmettingsgevaar.

Heeft u behoefte aan op maat gemaakte plexiglas schermen? We zagen plexiglas platen volledig en gratis op maat, waardoor u altijd bent verzekerd van de ideale afmetingen van uw kuch- of baliescherm. Neem hiervoor contact op met een van onze deskundigen om de mogelijkheden te bespreken.

020-2611718Offerte aanvragen

Plexiglas scherm kopen

De voordelen van een plexiglas scherm

Het coronavirus heeft gezorgd voor noodzakelijke maatregelen op het gebied van hygiëne en afstand, waardoor talloze bedrijven in uiteenlopende branches aanpassingen moeten maken. Plexiglas schermen bieden hierin dé oplossing en zorgen voor grote voordelen:

  • Goedkope bescherming tegen besmettingen
  • Eenvoudig te monteren
  • Voorzien van gleuf om geld en documenten door te geven
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende grootte en diktes
  • Creëert een veilig gevoel onder werknemers en klandizie
  • Vervaardigd uit hoogwaardig plexiglas
  • Geschikt als hangend en vrijstaand baliescherm
  • Zeer stevig

Baliescherm

Bij Dokter Plexiglas vindt u naast hangende spatschermen diverse vrijstaande balieschermen die zijn voorzien van een stevige voetsteun, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor toonbanken en balies van winkels en hotels. Door het lichte gewicht van plexiglas plaatst u onze plexiglas schermen eenvoudig op de balie en creëert u gemakkelijk een scheidingswand tussen de baliemedewerker of receptioniste en de klant. Het plexiglas scherm zorgt ervoor dat besmette vochtdeeltjes minder snel overgebracht worden, waardoor u het besmettingsgevaar vermindert.

U vindt bij ons uitsluitend balieschermen van hoogwaardig plexiglas en polycarbonaat. Beide materialen zijn en stuk lichter dan glas, waardoor u uw plexiglas schermen eenvoudig verplaatst. Daarnaast zijn beide materialen zeer krasbestendig, waardoor ze een extra lange levensduur kennen.

Plexiglas scherm kantoor

Vanuit de regering geldt al geruime tijd het dringende verzoek om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, om op die manier het besmettingsgevaar te beperken. Voor veel bedrijven en organisaties is dit echter deels onmogelijk, waardoor men alsnog op kantoor dient te verschijnen. Het houden van 1,5 meter afstand van elkaar blijkt in de praktijk echter lastig. Om het besmettingsgevaar te beperken en de veiligheid voor zowel de werknemer als werkgever te waarborgen, is het noodzakelijk om plexiglas schermen te plaatsen. Kraakheldere schermen op balies en bureaus zorgen ervoor dat besmette vochtdeeltjes worden tegengehouden en dat het werk zo min mogelijk komt stil te liggen.

Plexiglas schermen voor extra veiligheid

In veel branches is het niet mogelijk of erg lastig om voldoende afstand van elkaar te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants, winkelketens en autorijscholen. Met een plexiglas scherm en gezichtsschermen haalt u een ideaal beschermingsmiddel tegen virussen, zoals het coronavirus, in huis. Hierdoor bent u ondanks de gezondheidsmaatregelen in staat om klanten te blijven ontvangen en communiceert u op een veilige manier met uw klanten. Om het klantcontact optimaal te houden en producten, geld en documenten door te kunnen geven, zijn onze kuchschermen gemaakt van volledig transparant plexiglas en voorzien van een gleuf aan de onderkant. Onze plexiglas schermen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte en diktes.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze plexiglas schermen of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-2611718 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.