Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas wit

Vanwege de neutrale kleur, bestendigheid en lange levensduur is wit plexiglas zeer populair in bijvoorbeeld de reclame-industrie en kantoren. Denk bijvoorbeeld aan naambordjes van verschillende afdelingen, de presentatie van uw bedrijfsnaam of andere wandbekleding. Wit plexiglas past bij ieder interieur en zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. We bieden plexiglas wit aan in verschillende diktes: van 3mm tot en met 10mm. Bovendien zagen we uw plexiglas gratis op maat, waardoor u bij Dokter Plexiglas altijd geschikte witte plexiglas platen vindt. Bekijk hieronder ons complete aanbod wit plexiglas.

Plexiglas wit op maat

Wit plexiglas kopen bij Dokter Plexiglas is zeer eenvoudig. Bovendien zagen we alle soorten plexiglas platen volledig en kosteloos op maat. Hierbij geldt een maximale breedte van 2030mm en een maximale lengte van 3050mm. Heeft u plexiglas wit nodig? Selecteer dan de gewenste dikte, variërend van 3mm tot en met 10mm, en klik op 'bestellen'. U wordt automatisch doorgestuurd naar de productpagina waar u eenvoudig de gewenste afmetingen selecteert. Aan de hand van de ingevulde breedte en lengte van de witte plexiglas platen, berekenen we de prijs van plexiglas per m2. Vervolgens vult u het gewenste aantal vierkante meters in en klikt u op 'plaats in winkelwagen'. Om uw bestelling te plaatsen, vult u uw persoonlijke gegevens in, kiest u tussen bezorgen of afhalen van uw plexiglas platen en selecteert u de gewenste betaalmethode. Nadat u uw betaling heeft voldaan, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons.

Plexiglas wit lichtdoorlatend

In tegenstelling tot plexiglas opaal, laat plexiglas wit nauwelijks licht door. De hoeveelheid licht die plexiglas wit doorlaat, is afhankelijk van de dikte van de plaat. Zo laat plexiglas wit 3mm meer licht door dan plexiglas wit 10mm. Wit plexiglas is volledig dekkend vanaf 8 mm dikte. Met name als u plexiglas platen nodig heeft voor bijvoorbeeld de lichtindustrie, raden we u dus aan om plexiglas opaal te kiezen. Wit plexiglas is daarentegen wel zeer geschikt als wanddecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan navigatie- en naambordjes in scholen, kantoren en ziekenhuizen.

Eigenschappen van wit plexiglas

Bovenstaande witte plexiglas platen zijn allemaal met glans afgewerkt, waardoor ze een stijlvolle en glossy uitstraling hebben. Daarnaast produceren we wit plexiglas met een matte afwerking. Bent u geïnteresseerd in plexiglas wit met een matte afwerking? Ons mat afgewerkte witte plexiglas bestelt u eenvoudig op aanvraag. Vul hiervoor ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. Ook wanneer u op zoek bent naar wit plexiglas dat dikker is dan 10mm, verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Andere soorten plexiglas

Zoekt u toch een ander soort plexiglas? Bekijk dan eens een van de volgende soorten:

Heeft u deskundig advies nodig over de toepassing van plexiglas in uw onderneming? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 020-2611718.

Contact opnemen

Heeft u vragen over ons aanbod of over Dokter Plexiglas? Stuur dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via 020-2611718 of info@dokter-plexiglas.nl.