Logo Dokter-Plexiglas.nl

Plexiglas Zwart Wit

Naast de Plexiglas kleuren hebben we ook een categorie voor Plexiglas Zwart en Wit. Die twee kleuren kennen een ruimer assortiment die u hieronder kunt vinden.

Plexiglas Wit en Zwart toepassingen

Plexiglas Wit en Zwart wordt voor verschillende doeleinden toegepast. Uiteraard worden de platen veel gebruikt in de reclameindustrie. Als basis voor signing is Plexiglas uitermate geschikt. Ook wordt het vaak gebruikt voor naambordjes bij bijvoorbeeld een huis of als signing in gebouwen zoals kantoren. Ook als wandbekleding is Plexiglas Wit of Zwart bijzonder geschikt. Vooral Plexiglas Wit wordt veel gebruikt in 3 of 4 mm om bijvoorbeeld douchewanden af te werken.

Plexiglas Wit en Zwart Eigenschappen

Het Plexiglas wat u bij ons op de website ziet is glans/glans. Dit betekend dat de platen een glossy uitstraling hebben. Er zijn echter ook mat/glans platen. Mits u deze platen wenst, dan kunt u dit het beste bestellen via info@dokter-plexiglas.nl. De platen zijn massief van kleur en laten daardoor praktisch geen licht door. Plexiglas Opaal lijkt op Plexiglas Wit, maar laat bijvoorbeeld 70% licht door. Plexiglas Wit en Zwart wordt in verschillende diktes geproduceerd. Van 3 tot en met 10 mm. Dikkere platen zijn wel mogelijk maar geen standaard platen. Deze zullen apart geproduceerd moeten worden. De platen hebben een maximale afmeting van 3050 x 2030 mm. De platen zijn van gegoten kwaliteit. Alle kleuren zijn altijd gegoten materiaal.