Logo Dokter-Plexiglas.nl

Acrylaat

Bij ons vindt u hoogwaardige acrylaat platen op maat in zowel transparante als dekkende kleuren: van glashelder tot dekkend zwart. Bovendien bieden we acrylplaten aan in verschillende diktes en zagen we de platen gratis op maat. We bieden uitsluitend acrylaat platen van hoogwaardige, gegoten kwaliteit die u zeer eenvoudig bewerkt en geschikt zijn voor vele toepassingen. Bestel de gewenste acrylaat platen eenvoudig online en profiteer altijd van onze voordelen:

 • Gegoten acrylaat van hoge kwaliteit
 • Gratis op maat gezaagd
 • Verkrijgbare dikte: 3 mm t/m 10 mm
 • Maximale afmeting: 2050 mm breed en 3050 mm lang
 • Zeer ruime voorraad
 • Snel en veilig online besteld

Acrylaat is beschikbaar in diktes van 3 mm t/m 10 mm. Wenst u een andere dikte of heeft u een vraag over onze acrylaat platen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knoppen en vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

020-2611718 Offerte aanvragen

Acrylaat platen

Acrylaat kopen

Bij Dokter Plexiglas koopt u eenvoudig acrylaat platen in de gewenste kleur en volledig op maat. Zodra u de gewenste acrylplaat heeft gevonden, drukt u op 'bestellen'. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de productpagina, waar u gemakkelijk de gewenste dikte, breedte, lengte en het aantal platen selecteert. De prijs wordt automatisch berekend op basis van het aantal acrylplaten, de breedte, lengte en dikte. Plaats vervolgens de gewenste acrylaat platen in uw winkelmand, kies een optie om uw acrylaat op te halen of te laten bezorgen en selecteer de gewenste betaalmethode. U ontvangt van ons een bevestigingsmail nadat u de betaling heeft voldaan.

Daarnaast produceren we, op aanvraag, acrylaat platen die dikker zijn dan 10 mm. Neem hiervoor contact met ons op via 020-2611718 of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Eigenschappen acrylplaten

Acrylaat, ook wel acrylglas genoemd, kent vele voordelen in vergelijking met regulier glas, waardoor het voor enorm veel toepassingen gebruikt wordt. De grootste voordelen van acrylaat platen zijn:

 • 50% lichter dan glas
 • 25 keer sterker dan regulier glas
 • Absolute helderheid: 100%
 • Grote slag- en breukvastheid
 • Makkelijk te bewerken
 • Extreem veilig: geen scherven
 • Licht- en weerbestendig

Acrylaat op maat: gratis

We maken de acrylaat platen volledig op maat. Dit betekent dat we, naast de gewenste afmeting, dikte en kleur, het acrylaat verder bewerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lijmen of buigen van acrylaat platen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijke bewerkingen van acrylaat.

Acrylaat laseren

Acrylaat is zeer geschikt om te laseren. Door middel van de nieuwste technieken laseren we uw acrylaat platen tot op de millimeter nauwkeurig. Acrylaat laseren is zeer geschikt voor wanneer u bijvoorbeeld bepaalde hoekjes uit de platen wilt verwijderen. Ook wanneer u bepaalde teksten of logo's in het acrylaat wilt laten graveren, verzorgen we dit graag voor u.

Acrylaat buigen

Door acrylaat platen met bepaalde technieken te verwarmen, creëren we acrylplaten in het gewenste model. We buigen de platen op twee manieren: met een professionele buigmachine of in de oven. Met onze buigmachines bewerken we acrylaat in rechte lijnen, waardoor we de plaat in een gewenste gradenstand buigen. Daarnaast produceren we complexere modellen in onze ovens. De hoge temperatuur in de oven zorgt ervoor dat het acrylaat zacht wordt. We plaatsen de plaat over een mal en temperen de gehele acrylaat plaat in het gewenste model.

Acrylaat zagen

We zagen uw acrylaat platen gratis in rechthoeken en vierkanten. Indien u andere vormen wilt, kunnen we dit voor u laseren of frezen. We zagen uw acrylaat plaat op de mm nauwkeurig met een maximale afmeting van 2050 x 3050 mm.

Acrylaat lijmen

In tegenstelling tot regulier glas, is het mogelijk om acrylaat platen te lijmen. Het proces om acrylaat te lijmen is complex, waardoor we niet direct een prijs kunnen noemen. Wel stellen we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze acrylaat platen of wilt u direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem dan contact met ons op via of stuur een e-mail naar info@dokter-plexiglas.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken alle mogelijkheden.

020-2611718 Offerte aanvragen